AFB Feeds

Mula Semula Dengan Semangat Baru

10:26

Hai, korang..Kak Fiezz kembali berniaga..hehe..Hope kali ni konsisten & bersemangat...Macam tajuk entry kak fiezz tu..Cewah..Harap kak fiezz lebih serius..Sebelum ni bukan tak serius tapi penyakit M tu lagi menguasai..Okey, tak pe..lupakan pasal tu..Nak war war kat korang, bawah ni, logo IG bisnes online kak fiezz..Korang boleh follow (kalau sudi..tiada paksaan)..IG - @fiezzshoppe...Untuk permulaan ni, kak fiezz jual 4 jenis item & jenama di bawah ni..Korang boleh klik link tu untuk maklumat lanjut pasal produk-produk kak fiezz jual ni..Yang ke-3 & ke-4 tu, kak fiezz baru je mula nak promosi jadi kak fiezz tak pernah up entry pasal 2 item tu, brand sama cuma item berlainan..nanti yea kak fiezz kongsi pasal 2 item tu...Antara produk yang kak fiezz jual ni, jamu manjakani..Yang jamu manjakani ni 100% semulajadi dari manjakani..Tiada campuran bahan lain. Kegunaan manjakani seperti yang kita sedia maklum untuk kaum wanita terutamanya..Produk kedua - Biobax. Kandungan biobax ni, 100% bahan organik iaitu Eucalyptus Oil / Habbatussauda Oil / Olive Oil / Za'faran / Lemon Gras / Halia Bara / Kaffir Lime / Peppermint / Menthol CrystalSelamat digunakan oleh semua termasuk ibu mengandung dan ibu berpantang..Biobax berfungsi untuk  - Melegakan lenguh leher & sendi / Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk / Tahan sehingga 5 jam / Melancarkan peredaran darah / Membantu melegakan lenguh bahu & leher / Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang / Sesuai untuk melegakan selsema & resdung. Entry untuk dua item ni, korang boleh klik link kat bawah gambar..




GEULIS COSMETIC 

Feminine Wash Happiness In A Bottle

*Fungsi ~
✔ mengetatkan 'muscle' kawasan Miss V
✔ membantu menghilangkan masalah Buasir
✔ membantu menghilangkan masalah keputihan melampau
✔ miss V selalu berbau wangi. Sentiasa. Sebab ada ekstrak rose dalam Happiness

Serum Beauty In A Bottle

Fungsi - Rujuk pada gambar

Nanti kak fiezz update pasal item2 ni dari masa ke semasa di blog & ig..

You Might Also Like

1 comments

  1. wahhh alhamdulillah. chaiyok2 kak fieza! semoga berjaya :D

    kc tag kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2017/04/pencarian-bloglist-cikjaja-bagi-apr-dan.html

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.