Mula Semula Dengan Semangat Baru

10:26

Hai, korang..Kak Fiezz kembali berniaga..hehe..Hope kali ni konsisten & bersemangat...Macam tajuk entry kak fiezz tu..Cewah..Harap kak fiezz lebih serius..Sebelum ni bukan tak serius tapi penyakit M tu lagi menguasai..Okey, tak pe..lupakan pasal tu..Nak war war kat korang, bawah ni, logo IG bisnes online kak fiezz..Korang boleh follow (kalau sudi..tiada paksaan)..IG - @fiezzshoppe...Untuk permulaan ni, kak fiezz jual 4 jenis item & jenama di bawah ni..Korang boleh klik link tu untuk maklumat lanjut pasal produk-produk kak fiezz jual ni..Yang ke-3 & ke-4 tu, kak fiezz baru je mula nak promosi jadi kak fiezz tak pernah up entry pasal 2 item tu, brand sama cuma item berlainan..nanti yea kak fiezz kongsi pasal 2 item tu...Antara produk yang kak fiezz jual ni, jamu manjakani..Yang jamu manjakani ni 100% semulajadi dari manjakani..Tiada campuran bahan lain. Kegunaan manjakani seperti yang kita sedia maklum untuk kaum wanita terutamanya..Produk kedua - Biobax. Kandungan biobax ni, 100% bahan organik iaitu Eucalyptus Oil / Habbatussauda Oil / Olive Oil / Za'faran / Lemon Gras / Halia Bara / Kaffir Lime / Peppermint / Menthol CrystalSelamat digunakan oleh semua termasuk ibu mengandung dan ibu berpantang..Biobax berfungsi untuk  - Melegakan lenguh leher & sendi / Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk / Tahan sehingga 5 jam / Melancarkan peredaran darah / Membantu melegakan lenguh bahu & leher / Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang / Sesuai untuk melegakan selsema & resdung. Entry untuk dua item ni, korang boleh klik link kat bawah gambar..




GEULIS COSMETIC 

Feminine Wash Happiness In A Bottle

*Fungsi ~
✔ mengetatkan 'muscle' kawasan Miss V
✔ membantu menghilangkan masalah Buasir
✔ membantu menghilangkan masalah keputihan melampau
✔ miss V selalu berbau wangi. Sentiasa. Sebab ada ekstrak rose dalam Happiness

Serum Beauty In A Bottle

Fungsi - Rujuk pada gambar

Nanti kak fiezz update pasal item2 ni dari masa ke semasa di blog & ig..

You Might Also Like

2 Comment

  1. wahhh alhamdulillah. chaiyok2 kak fieza! semoga berjaya :D

    kc tag kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2017/04/pencarian-bloglist-cikjaja-bagi-apr-dan.html

    ReplyDelete
  2. wahhh.. nanti jadi founder lah pulak ya akak..goodluck..

    ReplyDelete