Di Mana Nak Dapatkan Jamu Manjakani

08:47

JAMU MANJAKANI HOMEMADE

Just nak announce kat korang, aku secara rasmi dah jadi agen #jamumanjakanijehan..Aku pernah story pasal ni kat SINI..Kalau sesapa yang ada masalah-masalah kat bawah ni, korang boleh hello hello dengan aku, yea..Menjawab persoalan tajuk entry aku tu?Kat mana nak dapatkan jamu manjakani..ehem ehem contact iolls la yea..Nak pos boleh..COD (cash on delivery) pun boleh..Tapi COD kat tempat2 yang tertentu je la yea..tempat COD (Area JKR Jalan Sultan Salahuddin serta kawasan yang berdekatan dan LRT Muhibbah)..


Jamu Manjakani Jehan (30 kapsul)
RM30 (SM) & RM34 (SS) termasuk postage

Macamana MANJAKANI membantu wanita yang ada masalah KEPUTIHAN & PERIOD TIDAK LANCAR (klik kat link)..

Rasanya ramai yang tahu khasiat manjakani (korang boleh google je) tapi untuk yang malas nak cari kat mr.google baca je kat bawah ni, k 😉

MANJAKANI

Manjakani sinonim dengan khasiatnya yang boleh merawat seribu masalah yang dihadapi para wanita dan ibu2. Khasiatnya untuk pelbagai tujuan:-
✏sebagai agen perapat dan penegang
✏sebagai lulur atau masker kulit wajah
✏sebagai agen pencuci vagina

Khasiat manjakani :

  • Awet Muda
  • Pencegahan barah payudara dan rahim
  • Merawat otot-otot di dalam faraj
  • Mengawal lendir dan lelehan faraj
  • Membersihkan lelehan haid dan nifas
  • Mengecutkan semula tisu-tisu faraj terutama selepas melalui proses bersali
  • Menegangkan dan mencantikkan kulit
  • Merawat luka farah akibat proses meneran ketika bersalin 
  • Menegang dan memejalkan payudara
  • Kulit kering dan berminyak
  • Pencegahan Diabetis
  • Pencegahan dari bau yang kurang menyenangkan / keputihan:
  • Kesihatan mata-memperbaiki tahap penglihatan
  • Rawatan tulang & gigi
  • Mujarab untuk merawat luka dalaman (selepas bersalin) dan juga untuk luka luaran
  • untuk menegangkan kulit muka, menghilangkan jerawat dan memudarkan parut
  • Menghilangkan hitam-hitam celah kelangkang, ketiak atau pelipat daki2 di vagina
  • Memelihara faraj wanita supaya sentiasa dalam keadaan bersih, tidak berbau,tidak banjir dan paling penting,maintain ketat bab perawan..

So pada wanita2 yang mengalami masalah2 tersenarai kat atas, jangan malu2 contact aku..Nombor kat bawah ni ~
WhatsApp 0163333046


You Might Also Like

3 Comment

  1. semoga sis di murahkn rezeki slalu.. amin ya rabb =)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete