AFB Feeds

Bioxbax Cool Therapy..COD Kuala Lumpur (Bank Negara & Kawasan Sekitar)

09:30

Dalam entry aku kat sini, aku ada cerita pasal impian aku..Salah satunya aku nak buat bisnes..Tak kisah bisnes apa..So meh sini nak kongsi dengan korang pasal bisnes kecil-kecilan yang aku baru je buat..Sebelum ni aku dah pernah buat juga tapi tak konsisten..Ikutkan ada dapat sambutan tapi aku macam main-main..Lagipun untung dia sikit je tu yang jadi malas nak buat betul2..Nampak tak orang melayu berbisnes..tamak sangat kan?haha..nak untung besor je..okey, kali ni nak set mindset jangan tamak sangat..Dapat untung sikit2 pun dah syukur..Yang penting nak membantu korang yang ada masalah sakit otot, sakit sendi..Pernah tengok tak gambar produk ni?Tahu tak apa fungsi dia?Meh baca...




BIOBAX COOL THERAPY

Pernah dengar tak pasal biobax ni?Biobax ni berfungsi untuk memberi kelegaan segera untuk korang yang mengalami sakit-sakit biasa, sakit otot & sakit sendi yang biasa seperti:~

**Sakit Belakang
**Ketegangan
**Terseliuh
**Lenguh-Lenguh
**Selsema/Resdung

Eh..dari sakit2 sendi, boleh rawat selsema atau resdung juga?macamana tu?Apa yang perlu dibuat?Korang cuma perlu spray Biobax Cool Therapy ni pada tangan & gosok kedua belah tangan & hidu bau biobax tu di tangan sehingga hilang bau.

KELEBIHAN BIOBAX COOL THERAPY

**Melegakan lenguh leher & sendi
**Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk
**Tahan sehingga 5 jam
**Melancarkan peredaran darah
**Membantu melegakan lenguh bahu & leher
**Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang
**Sesuai untuk melegakan selsema & resdung

BAHAN-BAHAN BIOBAX

Korang jangan risau, yea bahan-bahan dalam Biobax Cool Therapy ini adalah 100% organik. Jadi sesuai untuk digunakan oleh ibu mengandung dan ibu berpantang.

Antara kandungan Biobax Cool Therapy adalah ~
**Eucalyptus Oil
**Habbatussauda Oil
**Olive Oil
**Za'faran
**Lemon Gras
**Halia Bara
**Kaffir Lime
**Peppermint
**Menthol Crystal


Ni antara testimoni yang telah menggunakan BIOBAX COOL THERAPY


Ibu mengandung


Merawat masalah sakit kepala


Tidur Lena


Merawat kaki kejang



Biobax cuma asbab membantu masalah-masalah yang korang hadapi, yang menyembuh kuasa dariNYA..Cuma kita perlu berusaha untuk merawat masalah kita tu, jangan dibiarkan berlarutan yang boleh menganggu kehidupan harian kita..

Pada korang yang nak dapatkan Biobax Cool Therapy ni, harga RM85 / 1 botol. Harga PROMOSI RM80 sebotol, beli 2 botol RM150 & Free Postage..Sebotol boleh guna sehingga 500 kali semburan & tahan 3 bulan. 

COD Kuala Lumpur (KKR, JKR, Bank Negara serta kawasan sekitar dan PPR Kg.Muhibbah) & Penghantaran melalui pos laju ke seluruh negara. FREE POSTAGE 1 MALAYSIA..Whatsapp 0163333046

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.