Happy birthday mama yang ke tet (rahsia)..hehe.. Belated birthday benornya. Sebab sis yang baru update entry ni. hehe. Busy konon. haha. Birthday mama bulan lepas masa kitaorang bercuti haritu. Kebetulan kitaorang memang ada kat kampung, so celebrate birthday mama sekali. 

CELEBRATE BIRTHDAY

Celebrate birthday mama simple je. Kitaorang beli kek lepas tu KFC. Setel beli kek & KFC, gi rumah mama. Celebrate kat rumah je. Masa ni k.fiezz & mr hubby dari Sg Siput sebab tidur kat umah mak k.fiezz. Jadi dalam t/hari baru gerak ke Ipoh. 

Elok ngam masa kitaorang sampai rumah mama, surprise delivery yang nak hantar coklat bouquet k.fiezz order sehari sebelum pun sampai rumah mama. hehe. Masa runner atau owner dia buat delivery tu, dia mention yang hantar coklat bouquet tu Fieza & Sani. K.fiezz pun sibuk lah menyahut. Haah saya Fieza.. Nak juga interprame kan. #busybody...haha..
 

As usual lepas nyanyi lagu birthday, sesi potong kek. Hope mama like it. hehe. Sis suka...


Celebrate birthday mama dengan family k.fiezz. Cadangnya lepas celebrate birthday ni, nak bawa anak buah k.fiezz ke Petting Zoo G.Lang tapi masa ni dah petang. Petting Zoo pun dah nak tutup. Jadi postpone esok baru kitaorang ke situ..Boleh baca kat > SINI <


A simple celebration birthday mama..

WISH BIRTHDAY MAMA

Apapun nak wish Happy Birthday mama yang ke-6*..Semoga kekal sihat tubuh badan, dipanjangkan usia, dilimpahkan rezeki & sentiasa happy ceria di samping kitaorang anak-anak,menantu-menantu, cucu serta bakal-bakal cucu..aamiin..hehe...Wajib mention bakal cucu-cucu. Kata-kata tu doa. Betul tak..hehe

HAPPY BIRTHDAY MAMA...Stay Cool Always...hehe

1 Comments