Ready stock gais Obsess Foundation. K.fiezz baru restock barang mekap Obsess Cosmetic ni. Yang paling wajib dan banyak k.fiezz restock, obsess foundation sebab tengah hot & glamer sekarang ni lepas berjaya masuk iklan di TV3 . Baru-baru ni pula, Obsess Cosmetic dapat masuk dalam slot rancangan Assalammualaikum di TV Al-Hijrah. Yeayyy...Bangga k.fiezz jadi salah seorang agent Obsess Cosmetic..

Dan hasil pengiklanan di dua siaran TV ni, obsess cosmetic tengah hot sangat sampai Obsess Foundation laku kerasss.. So sesapa yang nak ber Obsess Foundation, sila laju-laju Whatsapp K.fiezz k. Yang nak cash on delivery terutamanya di sekitar SOGO, Bukit Jalil, P.Dalam, Jln.Klang Lama & kawasan-kawasan berdekatan, meh la laju-laju roger k.fiezz. Tau korang tu jenis tak menyabor kan nak cuba. Kalau di luar kawasan ni, nak pun boleh cuma melalui pos. Sabor menunggu abam poslaju hantar ke rumah korang,tau..hehe

www.fiezasani.xyz

Kalau korang nak tahu fungsi & kelebihan Obsess Foundation ni, korang klik je link kat bawah ni, k. Panjang lebor k.fiezz explained..Malas k.fiezz nak repeat , kang nyampas korang nak baca. Mentang la k.fiezz agen Obsess Cosmetic, kemain promote tau..Haha. Menda baik kena la kongsi kan. Nak cantik tak macam k.fiezz. eh..


Yang pasti, sekali dah guna Obsess Foundation korang tak pandang dah foundation lain. hehe..

5 Comments

  1. Replies
    1. ramai suka packaging dia..sbb pink plus kiut oso..hehe

      Delete
  2. Obsess Foundation ni memang best kan kak Fiezz. Tertutup semua cela dan muka flaeless gitu

    ReplyDelete
  3. Serious suke sgt dye punye packaging. sangat comel and cantik.
    Ray tgh cri another foundation yg senang nak apply and non comedogenic.
    i thought i followed u already. tp turns out tak pun alahai

    okay dah follow hehe #490

    ReplyDelete