Aduh k.fiezz ni. Semua nak try. Yang mana satu terbaik ni, k.fiezz oooi?haha. chill tau. K.fiezz memang gini. Semua nak cuba. Semua menarik. Okey, kezahnya dah order DD Emdoll Cushion ni dari biras k.fiezz. Masa tu pre order. Dah nama pre order kena la tunggu beberapa minggu sebelum dapat barangnya. 

Baca juga << Perfect Serum Emdoll Beauty Untuk Kulit Cantik dan Awet Muda >>

Sementara menunggu DD Emdoll Cushion ni, k.fiezz ter joint jadi agen satu lagi produk kecantikan (korang boleh rujuk entry beauty), ada mention kat situ produk apa. tak nak cerita kat entry ni, nanti korang confuse Dah  jadi agen tu kena la cuba produk produk dia yea tak. dan salah satunya foundation cushion dia. Elok dah guna ni, sampai pula DD Emdoll Cushion yang pre order sebelum ni. 

ah sudah. mana satu nak guna. tak pe tak pe. kita kasi perabis yang dalam stok dulu. K.fiezz memang dah aim nak guna DD Emdoll Cushion ni untuk di pejabat. Jadi dah habis foundation yang dalam stok untuk kegunaan di pejabat, baru k.fiezz rasmikan DD Emdoll Cushion ni.

So jangan confuse tau, k.fiezz ni yang mana satu guna..haha. DD Emdoll Cushion ni k.fiezz guna di pejabat. Yang foundation cushion di rumah. 

EMDOLL CUSHION

Untuk korang yang tertanya-tanya, Emdoll DD Cushion ni produk dari mana?Jangan risau, produk ni diformulakan dari Korea dan bukan kategori produk timbang kilo, yea. Bahan-bahan yang digunakan, korang boleh scroll di bawah. 

Apa kelebihan DD Cushion Emdoll ni?Jom check it out

Emdoll DD Cushion ni bedak 6 dalam 1 yang mengandungi Foundation + Powder + Concealer + Sunblock + Serum Treatment + Moiturizer yang boleh menutup cela dan buat kulit lebih glowing sambil merawat kulit yg bermasalah.
.
Ramai wanita idamkan kulit yang glowing dan berseri-seri, dengan DD Emdoll Cushion ni, semudah a, b, c cara guna korang boleh dapat kulit yang cantik dan flawless

www.fiezasani.xyz
SPONGE ANTI MICROBIAL 
Tadaaa..dah siap sponge. cuma dap dap sahaja..

www.fiezasani.xyz
How do i look with DD Emdoll Cushion?Flawless tak?

www.fiezasani.xyz
Close up sikit. 


www.fiezasani.xyz
Cara guna

🎀EMDOLL DD CUSHION 6IN1 

🦋Formula khas untuk merawat kulit kusam supaya nampak berseri .

🦋Memberi effect glowing serta merta,lagi lama di muka lagi nampak glowing

🦋Menyamaratakan tona kulit supaya kelihatan cerah.

🦋Anti sunburn dengan kandungan Spf50 yang melindungi wajah dari sinaran uv .

🦋Mengandungi Vitamin penting yang sangat diperlukan oleh kulit.


🦋 Diperkaya dengan extract sarang burung yg dapat mencantikkan kulit sambil merawat masalah kulit

🦋Tidak bercapuk bila berpeluh, tahan sehingga 12jam .

🦋Jimat masa bermakeup sepantas 5min,dap-dap dah siap bermakeup

🦋Sangat ringan bila di apply dimuka .


KANDUNGAN EMDOLL DD CUSHION PREMIUM

Centella Asiatica

🌱 Dapat merawat dan memudarkan parut.
🌱 Meningkatkan peredaran darah untuk menjadikan wajah lebih berseri
🌱 Merawat kulit yang luka dan mempercepatkan penyembuhannya.
🌱 Menegangkan kulit.
🌱 Menganjalkan kulit untuk melambatkan penuaan.
🌱 Menjadikan wajah lebih awet muda.
🌱 Menguatkan skin barrier dengan menghasilkan sel-sel kulit yang baru.

Glycerin

🍯 Merawat kulit kering.
🍯 Melembabkan kulit.
🍯 Mengurangkan kedutan di wajah.
🍯 Mencerahkan kulit.

Potato Extract

🥔 Melembabkan kulit wajah dan memberi effect kehalusan pada kulit.
🥔 Membantu mengurangkan kesan merah-merah pada wajah.

Cordyceps Militaris Extract

🌾 Anti-aging.
🌾 Membekalkan nutrient kepada kulit.

Angelica Keiske Extract

🌿 Anti-oksida.
🌿 Membekalkan Oksigen pada kulit.

Magnolia Liliflora Extract

🌺 Mengekalkan lembapan dalam kulit.
🌺 Menjadikan kulit anjal tanpa kekeringan biarpun dalam keadaan cuaca panas.

Hyaluronic Acid

💦  Mengurangkan kedutan.
💦 Merawat masalah kulit sunburn.
💦 Membekalkan kelembapan.

Kenapa Korang Kena Beli DD Emdoll Cushion?
  • Ada Kelulusan KKM
  • Di uji di makmal bertaraf antarabangsa
  • Tahan 2-3 bulan (bergantung pada cara penggunaan dan kekerapan)


Info lanjut berkaitan DD Emdoll Cushion, korang boleh rujuk di blog 

Nak order, WhatsApp je >> 60135839247

Korang ada berdekatan KLIA, Sepang nak COD boleh terjah Instagram >> emdoll_sepang

3 Comments

  1. nape comel sangat packaging ni! aduhhhh tertarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..mmg somel dd cushion ni,sha..kelebihan dd emdoll cushion ni, dia ada refill sha..habis je boleh beli hat refill je..bekas dia x yah buang..cuma gantikan je bhg dlm..

      Delete
  2. Tak oernah demgar lagi pasal DD Emdoll Cushion ni. Tapi kan kenapa packagingnya cute sangat. Pink pulak tu. ALAHAIII

    ReplyDelete