Tq adik ipar for da gift from Japan. Orang yang bagi ni dah ke Jepun semula baru sampai hadiah trip dia yang tahun lepas. Busy benor tuan yang baginya ni. Tak pe lah tuannya busy nak siapkan kerja-kerja sebelum buat praktikal di Jepun bulan ni selama sebulan.

Ni dia bagi pada biras k.fiezz yang datang ke rumah minggu ni untuk pass pada kitaorang. Dia tak dapat datang rumah sebab bulan lepas dia balik Malaysia pertengahan bulan..Lepas sampai je Malaysia dia busy pula siapkan kerja-kerja lab sebelum ke Jepun semula 6hb baru ni untuk buat praktikal sebulan di Toshiba. All da best,sis. 

Jom tengok apa hadiah dari Jepun yang k.fiezz & mr hubby dapat ni

Dah tau dapat apa. haha. Adik ipar dah beritahu dalam group whatsapp dia beli coklat kat abang-abang dia & kakak ipar 3 orang dapat mis zapatos sling bag. yeay. 

www.fiezasani.xyz

Coklat kapal dari Jepun.. Jangan risau, halal yea..


www.fiezasani.xyz

Mis Zapatos sling bag warna merah untuk akak ipar sulung a.k.a k.fiezz le tu. hehe. sama je design & brand dengan 2 orang biras cuma warna berbeza. Jenama Mis Zapatos ni glamour kat Jepun. Tahun 2017 masa kitaorang pi bercuti ke Jepun, salah seorang biras k.fiezz ada beli brand yang sama ni.

Bertambah koleksi bag k.fiezz..suka.. memahami sangat tau akak ipar sulung penggumpul bag-bag-bag. hehe

2 Comments