Total Pageviews

Perfect Serum Emdoll Beauty Untuk Kulit Cantik dan Awet Muda

22:19

Sapa yang follow k.fiezz kat IG/FB, mesti nampak k.fiezz share pasal Perfect Serum dari Emdoll Beauty ni...Bercakap pasal serum ni?Bermacam serum ada kat pasaran..tapi tapi yang k.fiezz nak suggest kat korang ni Perfect Serum dari Emdoll Beauty...kenapa k.fiezz suggest Perfect Serum Emdoll Beauty ni?check it out more details kat bawah ni...

tapi sebelum tu nak tanya?

PERLU KE GUNA SERUM?

Ada yang tahu tak apa fungsi serum ni?Perlu ke tambahkan pemakaian serum dalam rutin skincare kita...okey, nak tanya sapa nak awet muda walaupun usia dh meningkat..hehe..Bebudak pun confuse nak panggil acik ke akak?hehe...k.fiezz la tu..suka weiii bebudak panggil akak..sis terasa muda , umur 18 tahun..haha...

Menjawab kepada soalan k.fiezz tadi?Perlu ke pakai serum?yes, perlu bila usia dah makin meningkat, sebab kedutan-kedutan & garis-garis halus dah start memunculkan diri kat muka kita..tambah dengan liang pori pun membesar sebab kekurangan nutrisi..tambah lagi dengan parut jerawat, jeragat, pembentukan jerawat yang baru..huhu..ada orang amik kisah tak part ni..tapi mungkin ada yang tak amik kisah..ala,biar la..dah tua..buat apa nak jaga muka..tambah-tambah dah kahwin..lagi la tak heran..eh, tau tak, bila kawen ni, lagiii kena jaga muka lebih sebab untuk diri sendiri dan juga nak nampak cantik depan pasangan...tak nak ke kulit halus mulus, gebu, cantik licin, berseri...mesti nak kan?so meh k.fiezz kongsi rahsia untuk kekal awet muda dengan pakai serum je...Dulu k.fiezz pun tak tahu kepentingan serum ni?endah tak endah je..lepas baca info dari mr google, weiiii penting upenya pakai serum ni...

RAHSIA AWET MUDA DENGAN SERUM

Wanita-wanita ataupun lelaki yang dah menginjak usia 25 tahun korang dah kena mula berjinak-jinak dengan serum untuk melambatkan proses penuaan (kemunculan garis2 halus, kedutan) dan juga memudarkan,parut-parut jerawat, jeragat, parut hitam...

Tak susah benornya nak dapat kulit yang cantik..cuma kena konsisten pemakaian serum dalam rutin penjagaan muka kita...

5 SEBAB KENAPA PENTINGNYA PEMAKAIAN SERUM

>> Membantu struktur kulit lembut & berseri 
>> Melambatkan proses penuaan & kedutan 
>> Melicin & cerahkan tona warna kulit
>> Membantu menutup liang pori yang terbuka
>> Membantu memudarkan parut jerawat, parut jeragat serta mencegah jerawat untuk naik semula

PILIHAN K.FIEZZ PERFECT SERUM dari EMDOLLY BEAUTY 

Sebabkan k.fiezz pun dah menginjak usia 30-an & bakal 40-an, k.fiezz kena pastikan penjagaan kulit lebih lagi untuk mengelakkan kedutan dan garisan halus mula muncullkan diri kat muka k.fiezz ni..patutnya dari usia 25 tahun, dah start tapi macam k.fiezz beritahu kat atas ni..sebelum ni k.fiezz tak concern sangat sbb tak tahu kepentingan serum ni..

Tapi dah tahu ni, kita kena amik tahu & praktikan juga pemakaian serum dalam rutin harian penjagaan muka k.fiezz..

Jadi k.fiezz tambah Perfect Serum dari Emdoll Beauty ni yang ada Not KKM & menggunakan bahan-bahan organik dalam rutin skincare k.fiezz..


www.fiezasani.xyz


Bersaiz 15ml, warna jernih & dalam bentuk gel (korang boleh rujuk gambar di bawah)..

www.fiezasani.xyz

Sempena PROMO MERDEKA, 20 pelanggan terawal dapat pouch magical unicorn yang comel ni...so k.fiezz antara yang terawal dapat grab..hehe

www.fiezasani.xyz
 Buat ujikaji ke apa, k.fiezz?hehe..
idak uoll..tambahan kerja untuk awet muda..meh la kita ber 'serum dengan Perfect Serum...

www.fiezasani.xyz

PROMO MERDEKA sehingga harini
(sorry..lambat war-war kat korang)..busy benor..

www.fiezasani.xyz

ada dua jenis serum 
Perfect Serum Advance 


www.fiezasani.xyz

dan Perfect Serum sahaja...

www.fiezasani.xyz

Produk emdoll beauty 
Perfect Serum + Perfect Serum Advance + DD Cushion

eh..ada 3 jenis ke produk emdoll ni, k.fiezz..apa beza setiap satu produk ni?nak pakai yang mana ni?kalau tanya k.fiezz, ikut bajet korang masing-masing..kalau bajet lebih, beli la tiga2 untuk kesan yang lebih wow gitchuuu...tapi kalau kurang bajet, cam k.fiezz ni..k.fiezz amik basic Perfect Serum dulu..

Kalau tengok ig/fb story k.fiezz..k.fiezz tunjuk Perfect Serum asas sebab k.fiezz baru guna hat satu ni dulu..hehe..tapi meh la explain tiga2 produk emdoll ni...

Perfect Serum 

>> Basic serum
>> Kandungan Vitamin C & E
>> Bahan utama - hyaluronic acid
>> Guna waktu siang atau pakai bersama Perfect Serum Advance
>>Waterbased

Perfect Serum Advance

>> Lebih 3x ganda dari Perfect Serum 
>> Kandungan Multivitamin
>> Instant effect selepas serap
>> Bahan utama Witch Hazel & glutatione
>>Pakai waktu malam & siang
>> Texture Gel

DD Cushion

Gabungan penjagaan kulit serta mekap. Membantu memberi litupan sempurna pada kulit dan juga merawat kulit untuk lebih segar dan sihat. DD Cushion ni disertakan span di bahagian dalam yang boleh membantu meresap formula bedak asas DD Cushion ni pada kulit dan menjaga kulit (perlindungan UV, penghidratan, kawalan pori-pori, pencerahan dan anti penuaan...

Note - DD Cushion ni k.fiezz dah beli sebab tengah promo untuk Pre-Order...nanti dah sampai, k.fiezz share pasal DD Cushion ni pulak..

www.fiezasani.xyz

Fungsi utama Perfect Serum pilihan k.fiezz ni?

>> Memperbaiki masalah kulit (jerawat, blackhead)
>> Memudarkan parut-parut (jerawat, jeragat)
>> Kecilkan liang pori
>> Menyamaratakan tona warna kulit
>> Boleh dijadikan pelembap & bagi effect glowing secara natural
>> Boleh jadi base make up..

Korang yang nak awet muda..especially yang dah menginjak usia 25 tahun ke atas, sila la mulakan serum dari sekarang untuk melambatkan proses kedutan-kedutan kat muka dan awet muda..selain dari awet muda, banyak lagi benefit kita boleh dapat dari konsisten pemakaian serum ni macam yg k.fiezz dah mention kat atas ni...Dengan syarat sila konsisten uolll baru la nampak effect dia...

Berminat nak dapatkan mana-mana produk dari Emdoll Beauty ni, boleh contact

Instagram - @emdoll_sepang (pembelian secara online dan COD di kawasan sekitar - 

🚗 Sepang
🚗 Kuarters Klia
🚗 Nilai
🚗 Bbst
🚗 Bandar Enstek
🚗 Kota Warisan
🚗 Klia2
Whatsapp - 0135839247

You Might Also Like

3 Comment

  1. Alahai, cantiknya unicorn bag tu, cute cute bah ... Makim peloles wajah, tp betul serum ni penting pakai utk kulit cantik n melambatkan penuaan.

    ReplyDelete
  2. Alahai, cantiknya unicorn bag tu, cute cute bah ... Makim peloles wajah, tp betul serum ni penting pakai utk kulit cantik n melambatkan penuaan.

    ReplyDelete
  3. Menariknya..SA kalau bab Serum ni memang suka..eh diorang tak nak offer SA KE..HAHAHAHAHAH

    ReplyDelete