Total Pageviews

Cepat Terima Barang Dengan Shopee Express Delivery

21:06

Tadaaa satu lagi item yang k.fiezz grab gunakan shopee express delivery sebagai pilihan penghantaran...halah halah..ni yang fall in love banyak kali dengan shopee..order harini esok atau lusa sampai...alaaa..excited iolls kalau order online kat shopee ni..macam beli hadiah kat diri sendiri..pas tu terkejut dapat barang..haha..hover tau..pdhal sendiri yang order...


ITEM KEDUA ORDER GUNA SHOPEE EXPRESS DELIVERY

Buat yang korang tertanya-tanya..apa la yang k.fiezz excited benor dengan shopee express delivery ni..benornya, dengan shopee express delivery ni korang boleh dapat barang dalam masa 24-48 jam selepas order dibuat...k.fiezz pun 1st time cuba pilihan penghantaran dengan shopee express delivery ni..try & error gitu..dan hasilnya tak mengecewakan...

Lepas ni selalu la k.fiezz guna option penghantaran dengan shopee express delivery ni...

K.FIEZZ BELI APA TU?

Okey, k.fiezz beli 2 barang yang gunakan shopee express delivery sebagai penghantaran...Dua2 dari seller yang berbeza jadi barang ni k.fiezz terima asing-asing...Yang 1st k.fiezz beli portable juice blender..2nd periuk nasi...portable juice blender, k.fiezz dapat dalam masa 24 jam..periuk nasi, k.fiezz dapat hari ke-2 bekerja..

www.fiezasani.xyz

periuk nasi & portable juice blender baru k.fiezz..

www.fiezasani.xyz

portable juice blender

www.fiezasani.xyz

Periuk Nasi brand Panasonic

Overall k.fiezz dah cuba dua-dua barang elektrik ni, well function so boleh dipercayai beli barang elektrik kat shopee ni..1st time k.fiezz beli barang letrik kat shopee ni..so agak nervousi gak, takut barang problem ke apa..dah, satu keja plak nak kena return bagai..leceh weiii..tapi nasib baik la, dua2 barang elektrik yang k.fiezz beli ni, berfungsi dengan helokkk..legaaa u...

BACA REVIEW SEBELUM BELI Di SHOPEE

so korang yang 1st time nak beli belah dalam talian macam kat shopee ni, baca review & tengok rating dari customer yang penah beli ngan seller tu untuk rujukan sebelum kita proceed beli barang yang kita nak...dan bagi rating pada seller selepas terima barang, kalau berpuashati dengan barang & layanan dari seller..Boleh bantu orang lain juga yang tengah survey untuk beli barang dari seller tersebut...k.fiezz selalunya bagi review & rating pada seller..bantu seller tu juga untuk dapat trust dari bakal pembeli...dan bakal pembeli dapat guide dari orang lain samaada boleh beli ke tidak dari mana-mana seller kat shopee tu..

dan jangan lupa guna shopee express delivery untuk pilihan penghantaran, jadi korang boleh terima barang dalam masa 1-2 hari bekerja...

You Might Also Like

3 Comment

  1. cantik pulak portable juice blender tu

    sy pun suka beli kat shoppee..tp plg penting kena tgk review leklok..dr situ kita blh tahu trusted seller or tak

    ReplyDelete
  2. wahh banyak shopping tu. express plak tu. nice

    ReplyDelete
  3. SA suka shopping kat shopee...selain murah..service memang laju

    ReplyDelete