Total Pageviews

Nak Beli Barang Kecantikan Dari Korea?Kat Mana tu?

15:30

Masa bulan puasa ritu, k.fiezz 'me redeem point kat ALTHEA...lubuk barang kecantikan dari Korea yang jadi pilihan k.fiezz...Sakan ai menyopping kat Althea..yahuuu..memacam dalam wishlist Althea yang k.fiezz dah masuk dalam bakul berjaya dapatkan...ada antara barang tu, k.fiezz dah penah beli sebelum ni dan penah guna...so puas hati sangat dengan produk tu, k.fiezz repeat beli lagi...

so k.fiezz redeem apa dengan point Althea kali ni

REDEEM APA TU K.FIEZZ?

K.fiezz redeem ni hah..biasa la..barang kecantikan la uoll...kat situ kan lubuk barang kecantikan khas dari Korea...Jadi korang kalau penggemar barang kecantikan korea, boleh cari kat Althea ni..Harga,reasonable..

Redeem point kali ni, k.fiezz cari produk untuk muka, mata, rambut , jadi k.fiezz pilih barang-barang kat bawah ni..

www.fiezasani.xyz



www.fiezasani.xyz


Menggunakan minyak camellia dari Pulau Jeju, Syampu ni membantu kita yang selalu membuat perm & dye untuk bagi rambut lebih lembut dan halus bila disentuh...Syampu ni sesuai untuk semua jenis rambut termasuk yang ada masalah rambut gugur...

K.fiezz dah guna syampu ni..dari segi bau..lulus..sedap & wangi je bau dia..kelembutan rambut tu, malas nak cakap..ececeh..haha...kena cuba la sendiri, baru tau kesan dia camne...

www.fiezasani.xyz


Yang ni jenis spray dan boleh guna sebelum atau selepas mekap & juga waktu cuaca panas..Fungsi mist ni melembapkan, menyejukkan & memperbaiki struktur kulit. Melembapkan kulit utk pastikan kulit sentiasa licin, tegang dan sekaligus memperbaiki peredaran darah dan kurangkan kesan parut & kedut..

K.fiezz selalu guna ni sebelum apply mekap sebab duk dalam aircond kat pejabat ni, buat kulit jadi kering..so k.fiezz spray mist ni untuk bagi kulit lembap dulu sebelum buh mekap...setakat ni k.fiezz guna, nampak perubahan kulit dari segi kelembapan..


Menggunakan aloe vera organik yang mendapat pengiktarafan dari  California (CCOF). Sesuai digunakan dari kulit yang kering sampai la ke rambut serta sesuai digunakan sebagai pelembap untuk nampakkan hasil kulit yang lembut.

Kegunaan Aloe Vera 92% Soothing Gel ni sesuai sebagai - 

Face Mask - Apply a generous layer onto the skin and leave on the skin for 20-30 minutes before washing off.

Moisturizer- Apply a thin layer onto the skin and gently pat in for better absorption.

Hair mask- Apply a generous layer onto your hair and leave on for 30 minutes before rinsing off.



Yang ni k.fiezz nak bagi hadiah kat reader blog..tapi tengah pikir nak buat Simple GA ke..teka-teki ke..tengah pikir lagi ni..hehe..sabar yea...

www.fiezasani.xyz


Produk ni untuk kita yang tak cukup tidur 8 jam..so tak cukup tidur, harus la bawah mata tu nampak gelap dan tak bermaya..kalau keluar kena cover dengan concealer pulak...so dengan Gold & Snail Hydrogel Eye Patch ni, dengan kandungan ekstrak siput, ia membantu menyuburkan dan menghidratkan sekitar kawasan mata yang halus untuk kurangkan kesan gelap..

Kandungan Gold & Snail Hydrogel Eye Patch terdiri dari 

Emas - Membantu menggalakkan peredaran darah untuk kesan anti-penuaan

Ekstrak siput - Melegakan dan menyembuhkan kecacatan semasa memberikan kulit penghidratan

Ekstrak teh hijau - Penuh antioksidan untuk mengekalkan kulit terhidrat dan sihat 

www.fiezasani.xyz

Oatmeal Therapy Cleansing Tissue (20pcs)

Best guna Oatmeal Theraphy Cleansing Tissue ni..Terutama yang suka travel..on the go omputih cakap..Senang nak tanggalkan mekap, kotoran termasuk la waterproof mekap macam mascara, eyeliner yang kadang susah nak tanggal..Dia tak mengeringkan kulit tau, so no worry...Selain dari oatmeal, kandungan dalam tissue ni termasuk la ekstrak tumbuhan lain seperti mung bean, aloe & papaya untuk memastikan kulit sentiasa lembap



www.fiezasani.xyz

Cover Perfection Pot Concealer (4g) - 02 (Rich Beige)

Yang ni untuk cover parut, panda eyes sepanjang hari semasa kita buat aktiviti di luar rumah yang perlukan kita cover mana-mana part kat muka ni yang tak mau orang nampak..Concealer ni boleh tahan lama, sepanjang hari..dalam bentuk balm concealer & senang di bawak ke mana-mana untuk touch up...

Kalau korang nak cuba mana-mana item kat atas ni, klik je kat nama setiap produk..terus direct ke www.althea.kr...

Baca juga << Refund di Shopee >>
                                





You Might Also Like

3 Comment

  1. Wahh.. wish list kita ada lagi yang belum berjaya ni. Harap² bulan ni berjayalah, aamin

    ReplyDelete
  2. Yang eye patch tu nampak menarik.

    ReplyDelete
  3. Memang seronok kalau shopping kat Althea...rambang mata nak masukkan dalam cart kan?

    ReplyDelete