Total Pageviews

Order Harini, Esok Sampai Dengan Shopee Express Delivery

11:29

Yeay sempena orange madness sale yang berlangsung dari 24 Jun - 7 Julai 2019, dengan pilihan penghantaran menggunakan SHOPEE EXPRESS DELIVERY, korang boleh dapatkan barang idaman dalam masa 1-2 hari bekerja...yeay sangat kan..

Kita ni selalu kalau order online paling tazabarrr nak dapat barang yang di order tu...

so sempena dengan kempen ni, jangan lupa gunakan Pilihan Penghantaran - Shopee Express sebelum order barang korang nak tu di bahagian search filter...Kat mana bahagian tu, korang boleh check it out video k.fiezz sertakan kat bawah tu...malas pulak k.fiezz nak screenshot satu-satu..haha..Buat apa nak susah kalau dengan video lagi mudah..haha...

SHOPEE ORANGE MADNESS

Kempen ni dah bermula dari 24 Jun - 7 Julai 2019..Take note tau..
www.fiezasani.xyz

BUKTI CUBA SENDIRI SHOPEE EXPRESS DELIVERY

Dah..k.fiezz dah cuba sendiri..Hari Jumaat (21hb) k.fiezz order..22hb, barang dah sampai kat tangan k.fiezz..wowww sangat tau...Hari sabtu lepas, time kat rumah tak ada buat apa..tetiba orang Pos Laju ketuk pintu rumah nak hantar barang..I impressed..Pas ni boleh order selalu kat Shopee..maklum la ai dalam kategori tak menyabar kalau order online..hehe

www.fiezasani.xyz

BARANG DAH DAPAT Dengan Gunakan Shopee Express Delivery...

www.fiezasani.xyz

Ni la barang k.fiezz order kat shopee dengan Shopee Express Delivery...

www.fiezasani.xyz

Apa dia?Jus Jus (ikut gaya Kajol cakap kat Shah Rukh Khan dalam citer Kuch Kuch Hota Hai)..haha

Nanti k.fiezz kongsi cara guna & keistimewaan Juice Blender ni..Semalam dah try nak tengok berfungsi ke idak..Cuma tak ada buah la..k.fiezz nak tengok blade dia tu berpusing ke idak..Tengok cam okey..Lagi satu dia jenis guna bateri, boleh caj..eh macam telefon pulak..ni nak bawak jalan2 pun senang..eh..apa ni terciter..nanti la next entry...


Video Tutorial Camne Nak Order Guna Shopee Express Delivery


You Might Also Like

4 Comment

  1. Wah lajuuuu gila brg sampai.

    ReplyDelete
  2. wah, ramai shopping amek pakej ni ..nt nk try juga. So far, saya ok je kalau lambat sampai. Janji murah. Tp shopee majoriti brgannya murah-murah

    ReplyDelete
  3. hoho pantasnya dgn shopee express ni

    ReplyDelete
  4. Laju jugak ye barang sampai bila order kat shopee ni.

    ReplyDelete