Showing posts from January, 2016Show All
Mengatasi masalah kulit jerawat & bekas jerawat

Sapa suka Jerawat?huh..sapa suka..kalau boleh semua tak nak jerawat..sebab dari jerawat la terjadiknya parut jerawat..kenapa parut jerawat?Tipu la kalau jerawat datang bertenggek kat muka kita tak gatal tangan picit..abis kalau dah picit, mau tak berbekas..bila d…

Segmen irrayyan | Sejarah Blog FiezaSani

Ternampak blogger-blogger yang joint segmen ni..Kat ofis nak menaip, tak de idea..sebab banyak benor gangguan..Masa baca syarat tadi, mummy ira buka segmen ni 24 jam je..start dari 27/1/2016..baru sat-sat ni check balik, tarikh tutup dah dilanjutkan ke 29/1/2016, 12.3…

Permainan Buluh Letup

Haih..terkejut jap tengok keyword blog aku kat Nuffnang..Ada ke Permainan Buluh Letup???musykil kejap akak..pernah la aku up entry berkaitan permainan tradisional..tapi idok la tahu ada pulak nama permainan buluh letup..adehh..memacam.. Cer share sikit dengan aku …

Review Produk : ALOVIVI Purevivi Cleansing Lotion

Pernah tak ada masalah nak cari make up remover yang sesuai dengan kita..kalau aku, pening tau..sebab aku dalam kategori kulit sensitif..aku risau je kalau guna mana-mana make up remover sebab takut jerawat naik..kulit sensitif ni payah sikit..tapi kalau tak cuba mana…

Nak Jadik Member tak?

Eh..Lupa plak haritu aku ada mention untuk korang yang berminat jadik member The Faceshop Malaysia..Antara keistimewaan yang korang dapat adalah seperti sms yang aku terima kat bawah ni..   Bulan ni kan birthday aku, so haritu masa mencari perfume aku ada menyi…

Explorace versi FiezaSani

Explorace versi fiezasani yang aku war2kan kat ig & blog berlangsung harini..yeay..excited aku tau..first time buat event ala2 explorace ni..yang jadik peserta2 adik2 ipar & biras2 aku je..explorace ni bersempena cuti2 dengan family mr hubby..saja for fun adak…

Guna Perfume Dengan Betul!!

Nak share info dengan korang mengenai pemakaian perfume dengan betul..Rujukan dari video di atas..aku translate kan ke Bahasa Melayu.. Aku masuk kan kat sini untuk rujukan aku .. Jadi sekali la share in fo dengan korang.. Perfume ni ada banyak jenis..Meh la kit…

Bos bagi hadiah :D

Happy Birthday to me..Happy Birthday to me..Happy Birthday to meeee...ngeeee.. Birthday aku yang ke 25 (+10)..ahaks.. D oa aku sempena birthday aku ni, hmmmmmmmm .. ' okey, dah '..wish dalam hati je.. Hadiah yang gambar kat ba wah ni bos aku bagi. .ahaks!…

Memanjakan diri di Shakura

Hari Jumaat lepas, aku terpilih untuk buat rawatan facial percuma di Shakura Mid Valley..Sebelum aku cerita lebih detail rawatan facial di Shakura ni, jom baca apa itu Shakura? Pengenalan Shakura Shakura merupakan formulasi dari Jepun yang menggunakan susu sebaga…

Warna Cinta

Demam Dilwale..aku tak tengok pun citer ni..Ingatkan x seronok..Bila tengok member duk update status kat fb, blogger yang dah pi tengok pun buat review pasal filem ni..ramai cakap best..haritu mr hubby dapat kupon free, mr hubby memang ajak nengok dilwale..masa tu…

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Hari Isnin, macam bz pulak..selalu aku dah draft entry & auto publish je..so memandangkan tak de entry harini, aku joint GA Uzu la..korang yang nak joint, klik banner kat bawah.. Giveway January Cash RM500 by Emas Putih | Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pe…

Collagen tak sesuai untuk TTC

Sekarang ni produk berasaskan collagen sangat lah hottt..fungsi collagen untuk bagi kulit kita flawless..cantik..anjal..gebu-gebas gitew..tapiiii tau tak wanita yang mempunyai penyakit berkaitan kesuburan seperti cyst, fibroid, endometriosis adalah tidak digalakkan un…