Total Pageviews

Idea For Goodies Bag

21:32

korang yang mana bakal mendirikan rumahtangga tu, mesti macam-macam pikir kan..camne kawen tu..best ke idak?macamana lepas kawen nanti..dah tak duduk dengan mak ayah..duk dengan pasangan..mesti cuak kan..haha..k.fiezz dulu cam tu gak..pikir sonoknya nak kawen..gataiiii...haha..paling sonok part nak bagi goodies bag kat tetamu..tapi masa k.fiezz dulu, tak baper nak kreatif sangat..k.fiezz rasa macam bagi jajan-jajan gak rasanya..ingat-ingat lupa..tapi paling special k.fiezz bagi labu sayong kat member-member & sedara yang rapat...

DOORGIFT WEDDING

Sekarang ni banyak dah pilihan untuk korang yang nak bagi doorgift kat tetamu..eh sekarang ni kicap la sos la, pengantin bagi tau..praktikal sangat..kalau tetiba kehabisan kicap/sos kat rumah, ada 911..haha...

tapi majoriti ramai yang bagi jajan2..kadang dibahagi dua..untuk orang dewasa, kuih2 macam bahulu, cookies, coklat..untuk budak-budak, gula-gula, snek, air kotak..overall okey la..untuk k.fiezz..sebab menda makan kan..sesambil otw balik rumah, boleh ngap2 dalam keta..hehe

www.fiezasani.xyz

Atas ni goodies bag wedding yg member k.fiezz bagi sempena wedding adik dia... K.fiezz x attend sbb nun kat pantai timur.. So dia bagi goodies bag ni.. Meriah gak dlm dia.. Coklat, gula2, cookies, kuaci.. Paling unik yg kuaci tu.. Cuba teka yg mana kuaci.. Hehe.. 

Korang yg x de idea nk bgi doorgift utk wedding ke akikah ke atau apa2 occasion, boleh la amik idea doorgift member k.fiezz mcm kat atas ni.. 

You Might Also Like

4 Comment

  1. wah coklat tu menarikkk, kita pun suka kalau dapat ni, hehe.

    ReplyDelete
  2. akak nak senang bagi je sebotol kicap ke, sos ke. macam sepupu ain hritu, dorang bagi botol air karbonat sorg sebotol dkt tetamu hahaha senang kerja

    ReplyDelete
  3. Idea yang menarik.. Selain telur, giodies macam nie memang best.. Buat kunyah kunyah.. dari bagi benda tak boleh makan.. kan kak..

    ReplyDelete
  4. better bagi yg makanan kak.. okay sikit haha

    ReplyDelete