Total Pageviews

Redeem Digi Reward - TeaLive

21:49

Redeem Digi Rewards lagi..haha..menda dah ada kan..kita guna la..Untung redeem camni, dapat harga murah sikit dari harga asal..

contoh macam k.fiezz & adik ipar redeem DIGI Reward kat Tealive ni, dengan setiap pembelian RM6.50 untuk 1 cup, dengan Digi cuma RM3.99 je..yang ni tak perlu bayar tunai, cuma redeem & nanti dia akan masuk dalam bil bulanan k.fiezz...

Macam k.fiezz ni, amik air yang biasa (Chocolate), tak ingat plak nama penuh dia tapi flavour chocolate..adik ipar k.fiezz ni dia amik strawberry blended, lebih sikit harga dia so adik ipar k.fiezz kena top up bayar cash sebab nilai dia lebih dari RM6.50...


www.fiezasani.xyz

Masa ni boleh redeem untuk 5x je bagi setiap nombor Digi..So k.fiezz terus redeem 2..satu untuk k.fiezz & satu untuk adik ipar k.fiezz..

Yang penting dengan Digi Rewards ni, kitaorang dapat berjimattt...Memula haritu nak pilih starbuck tapi macam tak berbaloi plak sebab cawan dia size regular je untuk redeem Digi Rewards ni...

So pilih la TeaLive ni...eh, okey gak..sedap..tambah-tambah amik perasa coklat plak..fuhhh layan...sesuai sangat layan TeaLive jap lepas tour dalam SOGO ni..teman adik ipar k.fiezz shopping..k.fiezz tukang penasihat << Beg Carlo Rino Untuk Mama >> & tukang teman je..fulus kurang memberangsangkan..hehe


You Might Also Like

3 Comment

  1. best boleh jimat sedikit duit kan...

    ReplyDelete
  2. kita pun guna digi..macam mana nak check reward..haha

    ReplyDelete
  3. ala nasib la di pedalaman ni line telco digi susah. hehehehe

    ReplyDelete