Total Pageviews

Beg Carlo Rino Untuk Mama..

14:47

Beg untuk mak mertua k.fiezz..eh..feeling sangat macam k.fiezz yang belikan..padahal adik ipar k.fiezz yang belikan untuk mama..haha...k.fiezz tukang teman je..unplanned pun benornya nak beli beg ni..masa pi SOGO haritu, nampak sana sini ada sales..saja masuk kat Carlo Rino ni sebab ternampak signboard dia ada sales sampai 70%..apa lagi, harus tengok apa yang diskaun sampai 70% sangat tu...

Belek punya belek nampak beg yang very da cute ni..cute bukan sebab kecik tau..size dia sederhana je..tapi design dia yang sangat simple & agak hot jugak beg ni masa tu..tengok ramai yang berkenan..


www.fiezasani.xyz
belakang k.fiezz ,adik ipar yang belikan beg ni untuk mama...

Tue pun lepas kitaorang usyar-usyar kat Carlo Rino ni, saja naik tingkat atas..nak cari kot ada beg lain yang lagi menarik..tapi yang ni lagi menarik...harga pun reasonable...so lepas tak ada yang berkenan kat tingkat atas..kitaorang turun semula kat butik Carlo Rino ni..

Sampai kat situ,tengok beg ni dah tak ada kat rak..alaaa..hati dah berkenan yang ni...sekali orang tengok daaa yang hat display punya..patut tak ada kat situ..laju-laju cakap kat salesman nak satu beg ni..kebetulan pulak jurujual ada depan kitaorang tengah keluarkan stok baru beg ni dari kotak..ada customer lain nak jugak...haih, tak leh jadi...tak tunggu dah..terus cakap kat jurujual tu nak satu gak beg ni...pilih warna biru, kalau tak silap k.fiezz...

harga asal yang tertera kat tag RM419..wahhhhh..terkejut tengok rega dia..lepas diskaun,dapat RM125.xx kalau tak silap k.fiezz...

cuma sekarang ni kenapa k.fiezz pun macam nak jugak beg ni..adeh..mencik tau..iolls kan dengan beg sangat bff..

'eh, k.fiezz ooi..banyak dah beg kat rumah tu...sampai nak keluar, tak tau nak bawak beg yang mana'..hah, cam tu sekali...

'ala..beg kat rumah banyak jenis backpack..nak yang jenis sling bag camni plak'..haha..

motip sangat kan..

You Might Also Like

7 Comment

  1. Aritu ada jg cuci mata di carlo rino. Tersangkut jg dgn 1 beg ni tp ngam dgn mama. So, belikan utk mama 😃 ada promo lg

    ReplyDelete
  2. haha..nextime beli dua terus ...kekeke...

    ReplyDelete
  3. Kalau pergi Sogo bahagian handbag tu wajib sangat pergi kak Fieza. Tak beli pun takpa janji dapat cuci mata hehe

    ReplyDelete
  4. Bagus beli beg dekat mak mertua . Heheh bagus adik ipar kak

    ReplyDelete