Total Pageviews

Box Ke-3 Althea. Redeem Set Bare Essential.

22:13

Althea lagikk..kotak yang ke-3 k.fiezz grab ni..hehe..kotak yang ke-2, kat SINI..kotak ke-2 ni welcome gift sebab k.fiezz terpilih jadi ALTHEA ANGELS..kotak yang pertama kat SINI, hasil shopping..

dan ni kotak ke-3, redeem point pula di www.althea.kr..k.fiezz pilih apa untuk redeem point ni?

Meh tengok..

Tadaaaa....My choice..

Wajib la Set Bare Essentials & tambah whitening & wrinkle eye cream..


www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz


Dapat juga 3 mini birthday box Althea..Sempena birthday Althea yang ke-3...
dan Diskaun Kod Althea lagi..haha..dah 3 kod diskaun kak fiezz dapat tau..1 yang melalui e-mail sebab haritu k.fiezz buat review pasal salah satu produk Althea yg k.fiezz guna sekarang..Jadi k.fiezz kongsi review tu di FACEBOOK..Dan dapat la kod diskaun melalui e-mail..total diskaun terkumpul dah 4  k.fiezz dapat..Saja je Althea ni pancing k.fiezz jenguk website dorang selalu..nanti tunggu gaji k.fiezz terjah lagi..hehe

www.fiezasani.xyz

Restock - Contour Cleanser..
Serasi gitu..tak mau tukar yang lain...

www.fiezasani.xyz

Restock - Primer Water
Sama juga, serasi gitu..

www.fiezasani.xyz

Restock - Fixer Cream
Sama juga dan juga..Serasi bersama...

3 item (Set Bare Essential) ni boleh beli loose atau set..Tapi masa k.fiezz beli ni tengah ada promo, so dapat harga RM104.40

Set Bare Essential ni k.fiezz dah serasi bersama gitu, jadi k.fiezz top up untuk simpan stok..Cleanser dah 2x k.fiezz beli..Primer Water & Fixer Cream tu masih banyak lagi...

Kalau nak baca pasal set Bare Essential, k.fiezz pernah cerita dalam entry sebelum ni..Klik link kat bawah..Overall k.fiezz guna set Bare Essential ni, kulit k.fiezz tak ada sebarang masalah..Kulit nampak makin berseri gitu..eh..terpuji diri sendiri pulak..jangan muntah ijo lak..haha


k.fiezz add on Whitening & Wrinkle Eye Cream..Harga RM19.00..


www.fiezasani.xyz

Maklum la dah berusia ni kan, kedut2 tu biasa la..haha..lebam macam mata panda lagi..aduhh...Jadi kita cuba la kurangkan dengan Whitening & Wrinkle Eye Cream ni...

Review -  Setakat ni dah beberapa kali k.fiezz guna krim ni, rasanya okey..Tekstur dia tak melekit sangat..Cepat meresap..Suka Suka..

K.fiezz guna sebelum tidur..Kalau rajin sebelum keluar pi kerja, sebelum mekap..dap dap sikit sekeliling mata, lepas tu baru guna foundation & loose powder untuk tutup bahagian yang dah sapu krim ni...tapi no worry warna dia jernih so kalau terletak lebih pun, dah masuk dalam kulit kita..Jadi lepas dah buh eye cream ni, boleh la mekap seperti biasa...

Total untuk 4 item ni RM123.40...

Kan dah cakap, harga kat Althea ni mampu milik..dah la SHIPPING FREE..lagi la jimat...
Ni salah satu sebab k.fiezz suka terjah website ALTHEA...

You Might Also Like

9 Comment

  1. sronok ada platform macam Althea.. senang nak beli pape =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...akak pun baru je berkenalan dengan Althea ni...

      Delete
  2. hiks, apasal korang dapat 3 mini book tu .... mrs pip dapat 2 jer tau! saja tau Althea ni buat I jeles ... lepas ni jgn lupa tau ikut contest Fly Me To Korea guna mini book tu ... lepas ni bukan setakat kulit muka cantik, mata pun makin meletops!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tercicir la tu mrs pip...tak kisah 2 atau 3 mini box..kalau rezeki nak jejak ke korea, tak ke mana..gitu..haha

      Delete
  3. SA pun ada dah 3 mini box tu..campur box besar dah banyak dah box pink purple kat rumah..nanti la SA nak amik gambar semua..la ni tgh bz..tak sempat nak update..sempat buat video unboxing je..nanti nak himpun semua product kasik lumpsum satu entry..aci tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aci je SA..haha..sama la saya kat rumah pun dh ada 3 box besar plus 9 mini box tu..betul la nnti boleh snap gmbr semua kotak2 ni...buat entry..tajuk - Althea Lover sangat...haha

      Delete