Total Pageviews

Happy 3rd Birthday Althea..Happy Me As Althea Angels

23:02

Haritu k.fiezz kongsi kat sini, k.fiezz terpilih jadi salah seorang althea angels..So kak fiezz terima ni as welcome gift dari Althea..Jom kita shopping kat website Althea..eh!!terus promote ko..Seriusly k.fiezz memang rambang mata kalau masuk ke website althea ni..rasa semua nak beli..Lagipun harga barang-barang kecantikan dari Korea kat Althea ni idak la mahai benor..k.fiezz baru shopping Oatmeal Therapy Cleansing Tissue dari Althea harga RM5.00 je untuk 20 keping..terus grab 4..Nanti k.fiezz share bila barang dah sampai..Ni tengah otw dari Korea uolls..hoih, curlass k.fiezz..beli tisu remove mekap pun dari Korea..gedik sangat tau..haha..kebetulan masa k.fiezz nak re-stock cleanser contour Bare Essential ternampak pulak Cleansing Tissue tu harga murah..eh, terus la laju2 masuk dalam bakul kan...

Tak pe, tu nanti k.fiezz share pasal tisu tu..

Meh nak kongsi WELCOME GIFT Althea ni...

WELCOME GIFT as ALTHEA ANGELS

Nak dapat kotak pink ni, kan..menduga betul tau..Jumaat lepas, k.fiezz dapat call dari budak Courier..Katanya ada nak hantar barang untuk k.fiezz.tunggu punya tunggu sampai lunch tak sampai2..Baru nak call, sekali dapat mesej dari budak courier ni..Barang k.fiezz tertinggal kat pejabat dia..adeh..#sissabar..haha

Hari Isnin baru ni,k.fiezz terima kotak pink yang ada macam-macam barang ni...Excited weiii..

Jom intai, ada apa dalam dia...

www.fiezasani.xyz
happy me..n Happy 3rd Birthday Althea...

www.fiezasani.xyz
Real Fresh Skin Detoxer - Rose (Guna waktu pagi)
Mask 10 saat..Selalu kita tahu mask guna seminggu sekali je kan..yang ni daily mask..
Best kan boleh guna mask hari-hari..
**Cuma pakai 10 saat je & lepas tu bilas macam biasa**

www.fiezasani.xyz
Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea (Guna waktu malam)
Mask 10 saat..Selalu kita tahu mask guna seminggu sekali je kan..yang ni daily mask..
Best kan boleh guna mask hari-hari..
**Cuma pakai 10 saat je & lepas tu bilas macam biasa**

Dua Skin Detoxer ni k.fiezz tak cuba lagi..nanti dah cuba, k.fiezz share kat sini, k..

www.fiezasani.xyz
Althea Limited Edition Tote Bag

www.fiezasani.xyz
Althea Makeup Pouch

www.fiezasani.xyz
Althea Beauty Mirror


Thank You Althea for the gift..Love it..

Korang kalau nak shopping atau cuci-cuci mata kat Althea, boleh ke >> https://my.althea.kr

Facebook - altheamalaysia
Instagram - @altheakorea

#AltheaKorea #AltheaAngels #GetItBeauty

You Might Also Like

7 Comment

  1. menariknyaa banyak products kita sukala tengok.. hehe yang dapat mesti lagi syiok kan =D

    ReplyDelete
  2. hiks, jeles I ...
    parcel mrs pip tak sampai lagi ...
    kalau masuk website Althea, mmg menguji kesabaran betul .. hihi.

    ReplyDelete
  3. Comel plak beg make up tu...

    ReplyDelete
  4. kak fiezzzz! sha pun order jugak tissue tu hahahahaha! taksabar bila nak sampai entahhh :p :p

    ReplyDelete
  5. dalam list jugak nie dalam beli dekat althea , biasa berapa lama ya sampai parcel tu

    ReplyDelete
  6. cantikk cermin tu..bag tu.. semuanya cantik.

    ReplyDelete
  7. waah.. yang rose tu menarik untuk dicuba. antara yang nak dicuba..

    ReplyDelete