Total Pageviews

Barang Althea Dah Sampai

08:49

Yeay..Barang yang k.fiezz order dari Althea dah sampai..Ada yang tanya kat entry sebelum ni, berapa lama dapat barang yang order kat Althea ni..k.fiezz order 18.7.2018 & terima barang-barang ni hari Jumaat lepas (27.7.2018)..Lebih kurang 10 hari..Untuk k.fiezz okey la tu..tak sampai sebulan pun...

Total Amount hasil shopping kat Althea ni, RM43.00 saja..Shipping free..Suka suka suka..Selalu la k.fiezz terjah ke Althea ni..

K.fiezz beli apa kat Althea ni?

www.fiezasani.xyz

*Contour Cleanser Bare Essential
*Oatmeal Theraphy Cleansing Tissue
Sekali dalam pakej ni, dapat 3 kotak mini sempena #altheaturns3..Bear tu bukan dalam pakej ni..props k.fiezz kat rumah tu..Kebetulan ada yang Birthday Wish pulak..cun la jadi props..

www.fiezasani.xyz

Oatmeal Theraphy Cleansing Tissue
Satu pack RM5.00 (20 pcs)

Untuk remove makeup..Selain dari kandungan oatmeal, ada jugak campuran dari ekstrak tumbuhan lain mung bean, aloe & papaya untuk memastikan kulit dalam keadaan lembut & lembab

Tisu ni sesuai untuk yang selalu travel. Senang nak bawak dalam beg..Kak fiezz suka guna tisu basah untuk bersihkan mekap di pejabat waktu nak solat..Payah nak angkut botol makeup remover tu dalam beg..dengan facial cotton lagi..heh...berat beg tau..baik bawak tisu cam ni je..senang keja...

www.fiezasani.xyz
Contour Cleanser
RM23.00

Dah serasi dengan Contour Cleanser Bare Essential ni..Malas nak tukar yang lain..So restock beli yang ni je...

www.fiezasani.xyz

Kenapa Althea jadi pilihan k.fiezz? Pi baca kat atas ni, hah...

Website : https://my.althea.kr
Facebook :  https://www.facebook.com/altheamalaysia/

You Might Also Like

7 Comment

  1. taksabar tunggu barang sampai! sha beli jugak tissue oatmeal tu :p

    ReplyDelete
  2. wahh cantik3 barang dari althea ni..ramai blogger shopping dgn althea ni.

    ReplyDelete
  3. Oatmeal cleansing tissue tu macam menarik je, murah pulak tu :) Kat luar ada yang sampai RM10

    ReplyDelete
  4. Berterima kasih sangat2 bila Tammy perkenalkan Bare Essential ni kan..Althea always the best la..ramai takut nak guna product korea..tp ok jer sebenarnya..sesuai kulit Asia kan

    ReplyDelete
  5. MN masih terfikir-fikir lagi nak beli dalam althea nie..tapi ramai blogger yang buat entry barang yang dia orang order dekat althea..MN dalam di lema hukhukhuk

    ReplyDelete
  6. isy isy... comelnya gambar-gambar. menarik tengok ^^

    https://epilogismesky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tak penah membeli di Althea lagi tapi adela aim dua tiga barang. tnggu barang yg guna skrng habis dulu. btw tissue cleanser tu murahnya.. menarik sngt dala memang hantu beli wet tissue hahaha..

    ReplyDelete