Total Pageviews

Hi-Tea PUSPANITA

09:00


Hi tea PUSPANITA

Jumaat lepas,kak fiezz attend hi tea anjuran Puspanita KKR. Sesiapa yg berminat nak joint, bayaran rm20 dikenakan. Tak ada paksaan.. Nak joint, boleh. Tak nak pun boleh. Kak fiezz mmg minat la majlis2 macam ni & kebetulan ada geng yang joint sekali.. Eh pucuk dicita ulam mendatang la, bak pepatah org kita..

Kalau korang ada baca entry kak fiezz pasal kak fiezz beli baju untuk hi te
yang terkena warna baju lain masa rendam, ni la baju nya.. Lawa tak.. Kak fiezz post kat ig, memacam komen ada..tpi semua komen yg +ve la.. Tantiu korang.. Kembang kempis idung k.fiezz..dan nasib baik warna baju lain yg terkena kat baju ni, tak baper nampak sngt lepas hasil cucian dgn clorox lemon.. Fuhhh.. Legaaa..

www.fiezasani.xyz
Suka baju ni.. Warna top dia soft green & dipadankan dgn skirt warna hijau pekat yang kembang2 ala hindustan ni, rasa jelita sgt.. Haha.. Harga set top + skirt ni RM25 je.. Murah kan.. Kak fiezz beli kat pasar tani opis. Org yg jual tu nak abiskan stok.. Anak dia jual online & tinggal baju ni sepasang tak dpt dijual. So rezeki kak fiezz la dapat set top + skirt dgn rega murah... 

Sekitar Majlis Hi-Tea


www.fiezasani.xyz


www.fiezasani.xyz
Antara dessert yang dihidangkan.. Yummy tak.. 

www.fiezasani.xyz
Menu utama - LAKSA JOHOR

www.fiezasani.xyz
Mangga Susu.. Dapnya.. Feveret kak fiezz ni.. 

Selain atas ni,menu yg lain ~

Serawa durian
Ayam goreng cicah cili thai
Roti jala
Brownies
Cheese Tart nenas / blueberry
Pulut kuning dan rendang
Nasi lemak petai / ikan masin
Apam balik
Kuih muih 

www.fiezasani.xyz
Geng hi-tea

www.fiezasani.xyz
Tetamu VVIP - Dato' Sri KSU

www.fiezasani.xyz
Meh posing 

www.fiezasani.xyz
Geng opis yang joint hi-tea

www.fiezasani.xyz
Perempuan & gambar, mana boleh dipisahkan... 

www.fiezasani.xyz
Suka gambar ni.. 

You Might Also Like

11 Comment

  1. wahh cantekkk =D Suka kaler baju tu

    ReplyDelete
  2. Comei jew baju ka fieza memang kena sangat dengan skrt hijau gelap tu

    ReplyDelete
  3. Mmg cantiklah baju Dan orgmya yg pakai Tu

    ReplyDelete
  4. Lawa baju tu.. Memang berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
  5. Cantik baju tu kak.. gabung pula dengan kain tu. Kena sangat!

    ReplyDelete
  6. RM20, puas hati attend hi-tea ... gambar semua lawa lawa you ... dan top FS tu mmg sweet sangat ...

    ReplyDelete
  7. Laksa Johor adalah kesukaan ku...! lama pula tak makan laksa johor, rinduuuuuu.. :)

    ...

    ReplyDelete
  8. amboi...cantik gambo dia dah ni hehehe

    ReplyDelete
  9. kecik molek je akak kita ni rupanya.. cntik baju akak.. my fevret color!

    ReplyDelete