AFB Feeds

Kenapa Aku Suka Tudung Keluaran Uswah?

16:34

Kenapa aku suka tudung keluaran Uswah..Satu - ko order 4hb Mei, 5hb Mei dah sampai kat tangan (tak percaya, korang boleh try check tracking number tu)..Kedua - Aku dah try pakai..lembut kain dia..senang nak pakai pun..sarung & lilit2 je..letak 1 brooch kat tepi..dah..siap..kalau nak letak la brooch, tak nak pun tak pe..Ketiga -Tudung dia  labuh..menutupi bahagian dada..Dengan ketiga2 ciri ni menguatkan kenapa aku suka tudung keluaran Uswah & korang pun akan suka juga..

Eh..mesti ada yang cakap, aku tak bertudung pun..betul!!Tapi kadang-kadang bila aku pakai tudung, aku tak suka tudung yang singkat sangat sampai nampak bahagian 'tet' kita tu..rasa janggal pulak..kepala bertutup tapi part tu terjojol..aku perati jugak kadang2 yang bertudung..hmmm..tak nak la komen kan..aku pun tak bertudung, nak komen orang pulak..tapi ni pada pandangan aku je la..sebab nak beritahu kenapa aku suka tudung keluaran Uswah ni..tue je..

Gambar bawah ni masa aku terima item dari Uswah..Dah terserlah di situ, Uswah menjaga kualiti barang..

Tudung dah siap2 letak dalam plastik..kot la plastik pos laju koyak ke apa..tak de la item kita kotor..

Yang ni aku dah buka plastiknya..
Warna cantik, kain lembut..okey, pass..Serupa dalam gambar..
 
Yang aku pilih ni

ADEENA DUO DOUBLE LOOP
Material : Crepe Chiffon
 EASY TO SHAPE : YES

Sarung  & lilit2..Letak pin seketul kat tepi..Bagi kemas sikit..eh, tapi sorry macam tak je..ahkak baru nak belajar2 lilit shawl..practice make perfect.. Korang yang memang dah pandai, tak payah tengok tutorial pun..ahkak ni kena la tengok tutorial kat ig Uswah sebab mula2 tak tahu macamana ke gaya nak pakai tudung ni..Bila tengok tutorial tu, baru la 'ooooooo'..kan main panjang aku punya oooo tu..

Kalau korang nak usha gak tudung2 keluaran Uswah ni, boleh rujuk kat SINI, k..Ada link untuk ke media sosial Uswah..korang klik je la kat mana2 media sosial dorang tu..

Harga, bagi aku dalam kategori mampu dibayar..

You Might Also Like

1 comments

  1. Cantik sangat...pemiliknya dah memang manis..ditambah dengan hijab yang dipilih subhanallah..sangat cantik..dan yang PC setuju sangat ianya LABUH..

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.