AFB Feeds

Tudung Labuh Terkini

15:36

Ramai wanita bertudung sekarang mencari tudung jenis labuh tetapi agak sukar untuk didapati..Kebanyakan tudung yang ada di pasaran tidak menepati ciri-ciri islamik. Ada yang mengambil inisiatif membeli kain & di hantar untuk dijahit. Kebiasaanya tudung labuh memerlukan kelebaran kain dengan bidang saiz 60..tau la juga sikit2 sebab aku teringat salah seorang kawan sepejabat aku pernah beritahu pasal ni masa tengah mencari tudung jenis labuh untuk anak dia..Harga dah jadi double cost sebab harga kain & upah jahit..Kelebihan untuk yang tahu menjahit, boleh jahit sendiri tapi tak semua wanita pandai menjahit. Paling mudah, beli yang dah siap dari satu tempat je..
Di zaman internet ni semua di hujung jari je..Klik-klik mesti jumpa maklumat yang korang cari jadi kat bawah ni ada sedikit maklumat untuk rujukan korang yang mencari-cari tudung labuh..

Uswah Islamik Clothing 
USWAH adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. 

Produk USWAH
Sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60  & Shawl Labuh, dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh).  Antara produk terkini keluaran Uswah yang mendapat sambutan : ~

HUSNA - Instant Shawl


Info untuk Husna Instant Shawl

 
Model menggayakan Husna  Instant Shawl

HAURA - Instant Bawal

 
Info untuk Haura Bawal Instant

Model menggayakan Haura Bawal Instant

ADEENA 2.0 - DUO DOUBLE LOOP


Info untuk Adeena Duo Double Loop

Model menggayakan Adeena Duo Double Loop
Cantik2 kan tudung dia..sopan & memenuhi ciri2 islamik, sesuai juga untuk ibu2 yang menyusukan bayi. 

Untuk koleksi lain keluaran Uswah, korang boleh rujuk di pages/ig/website Uswah seperti yang tertera di bawah.
Bagi yang berminat untuk menceburi bidang perniagaan, korang boleh menjadi dropship Uswah atau terus menjadi stokis USWAH..Maklumat seperti di bawah :~

Peluang Jana Pendapatan dengan Pogram Dropship & Stokis Uswah


KELEBIHAN MENYERTAI KAMI:

- TIDAK PERLU SIMPAN STOK
- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.
- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH.
- TIADA TEMPAHAN MINIMUM.
- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku.
- TIADA KOS TERSEMBUNYI
- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)
- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik.
- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.
- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2.


Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller kami, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH!


Sehingga kini, kami telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.
 Jangan ketinggalan juga untuk mendapat update terkini keluaran USWAH melalui  Newsletter Subscription

Facebook: Uswah Islamic Clothing
Instagram: @uswahislamicclothing
Youtube: Uswah Islamic Clothing
Hotline: +601110742198 / 0108153562

  

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.