AFB Feeds

Having Me Time

09:46

Having me time ..syokkknya..Aku memang layan facial2 ni sebab best..sonok orang urut2 muka..fefeling datinsss sangat..tapi part tak best time kena picit2 tu je..hadoiii..beauty is pain bak kata omputeh..meleleh ayor mata weiii..untuk kelihatan cantik, tahan je la..walaupun ahkak bukan kategori cantik..yang penting penampilan kena la jaga kan!!!
Facial yang aku pilih ni, bird nest facial..Ramai tahu kebaikan sarang burung ni..Jadi aku pilih facial ni sebab kelebihan serta manfaat sarang burung..Harga facial sarang burung ni kalau tengok dalam resit terkejut jap nengok..tapi sebab booked melalui www.bfab.my..harga sangat la berpatutan..dan terbukti tiada caj tersembunyi..macamana korang tengok harga kat website, itu la harga yang korang bayar..

Kat bawah proses facial sarang burung ni : ~

1) Cleansing ~ Cuci mekap dulu sebab aku pakai make up (seperti biasa)
2) Scrub ~ skrub muka
3) Steam ~ Untuk bagi liang pori terbuka..senang untuk proses mengeluarkan whitehead / blackhead / pimples
4) Extraction ~ Proses seperti disebut diatas..Part ni yang sakit macam aku mention kat atas..
5) Serum + Sarang burung ~ 2 bahan ni disapu & diratakan..Kemudian ditekan sekali lagi keseluruhan muka menggunakan ultrascan mesin untuk bagi meresap ke dalam kulit..
 6) Mask ~ Topeng muka..

Tempoh facial ~ 1 jam 45 minit

Sorry tak de gambar sebab tak de sapa nak snapkan + pakaian masa facial tak baper sesuai (seksi) + bilik treatment romantika d'amor..tangkap gambar tak baper clear..Jadi aku tepek gambar selepas facial je la..ada gambar sebelum masa dalam bilik treatment tapi lomantikk lorrr lampu dia..

So untuk korang2 yang nak "Me Time" jugak..jangan lupa booked di bfab (website seperti di atas)..promo yang aku inform haritu masih valid sehingga 1 Mac 2016..Entry terdahulu, diSINI..
booking beauty salon and spa near you
Tadaaa..lepas facial..tetiba rasa jelita sangattt..ahaks!!
booking beauty salon and spa near you
Aku pilih buat facial di sini :D..
booking beauty salon and spa near you
Bilik treatment..nampak tak kain yang berlipat kat penjuru katil tu..pakai itu sahaja yea semasa proses rawatan..
booking beauty salon and spa near you
Harga normal facial bird nest yang aku pilih ni..aihhh..terkejut masa tengok kat resit..betul ke idok ni?


booking beauty salon and spa near you
Harga yang aku bayar booked melalui bfab.my..huntunggggnyaa!!!
Untuk korang yang nak layan 'Me Time' macam aku ni, gi laju2 booked kat bfab.my..ada promo valid sehingga esok macam yang aku mention di atas, korang boleh klik link yang aku dah bagi kat awal entry ni..

You Might Also Like

2 comments

  1. bestnya dapat pergi spa 1 jam 45 minit ni..
    mesti rasa fresh lepas tu kan...i wish!!

    kolin zainal

    ReplyDelete
  2. mesti rasa segar je pastu ek kak...

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.