AFB Feeds

Me Time #2

08:30

Eh..korang..ingat lagi tak entry aku pasal Bfab.My..alooo..tak ingat ke?ni untuk korang yang kaki2 SPA macam aku..hehe..tak pe, tak ingat..meh nak bagi ingat..Baca kat sini yea..

Aku dah booking melalui Bfab.my untuk buat facial minggu ni..best!!hehe..korang pun, apa lagi jangan lepaskan peluang hokay..senang je..click2, tau dah booking..ala, sesekali spend me time..ibu2 yang selalu bz 24/7, apa kata bagi si ayah pula take turn untuk jaga anak  & uruskan rumah sekejap..bagi peluang kat ibu2 untuk spend  'Me Time' kat SPA..Rutin harian yang sibuk dengan kerja di pejabat & balik ke rumah, melayan suami serta anak..buatkan kita perlukan masa untuk diri sendiri..Jadi  'Me Time' adalah masa untuk kita sit back, rilex and enjoy the treatment..bukan selalu pun..sebulan sekali (vengsan kaum suami dengar sebulan sekali)..haha.. 
Di Bfab.my ni senang sangat untuk mencari tempat manicure/spa mengikut pilihan tempat yang korang nak..Terdapat pelbagai pilihan untuk massage, haircuts, manicure, spa, facial, waxing dan banyak lagi..tak perlu lagi nak call2 bagai..Hanya layari www.bfab.my untuk booking treatment yang korang perlukan..the best part, korang boleh nikmati 20% diskaun bagi pengguna yang pertama kali mendaftar di bfab.my (Promo Code : bfab20651..Promosi ini sah sehingga 1 Mac 2016..

Jangan lepaskan peluang..


La la..appointment aku hari sabtu ni..me time!! yeay..

Untuk korang yang nak layan  'Me Time', cepat2 booking kat Bfab.My..seperti aku mention kat atas, 20% diskaun untuk first time user..So..have 'Me Time' korang..
 
Nanti aku share story & gambar 'Me Time' yang aku buat sabtu ni..Saja je bagi korang jeles..hihi

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.