Total Pageviews

Nak Tak SHOPEE diskaun.. Meh sini..

23:17

Nah..k.fiezz share shopee discount code ngan korang..tapi khas untuk newbie je tau..maksud dia..yang baru ada akaun kat shopee & baru pertama kali nak beli..so here the discount code...

Kalau yg senior kat shopee nk gak diskaun code ni, pandai2 la adjust yeak.. Hehe.. Faham kan maksud k.fiezz..x paham, meh email.. K.fiezz explain.. Hehe..

shopee discount code ni sah sampai 31 Disember 2019 & sangat terhad.. Sapa cepat, dia dapat la yea konsepnya.. 

Discount code >> FIEZAXSHOPEE

www.fiezasani.xyz
Happy shopping korang di shopee.. Ingat shopping ingat shopee.. 

Nak baca entry lain pasal shopee, klik link bawah ni 👇


You Might Also Like

6 Comment

  1. alo nak jugakkk tapi tak newbie :(

    ReplyDelete
  2. haishh la..rasa nk tutup jer shopee apps kat hp ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Wahh ada codee. Takleh guna sbb dah senior huhu

    ReplyDelete
  4. Untuk senior² xda ek opss hikhik

    ReplyDelete
  5. Alahai shopee ni, rambang mata bah .. Menghitung hari ni 10.10 sale.

    ReplyDelete
  6. 2 kali dh rabia shopping dgn shopee

    ReplyDelete