Total Pageviews

Terbaru DJI Osmo Mobile 3..Tertarik..Menarik..Nak Nak..

11:19

Sebelum pi Langkawi ritu, mr hubby duk introduce k.fiezz dengan DJI Osmo Mobile 3  ni..k.fiezz ni memula amenda la plak ni..sis ni dah la tak baper nak up to date...tengok kat you tube..eh..macam best ni..banyak fungsi..untuk tangkap gambar, video..dalam tu memang dah ada apps dia..cuma connect thru bluetooth kat handphone...

Macam video pun dah ada design video yang kita nak camne..cuma rekod guna apps dalam tu..tak yah nak edit dah...wahhhh..jakun jap sis...menarik ni...upenya ni hat latest punya...DJI OSMO MOBILE 3..Kalau amik yang Combo, dapat tripod & pouch bag dia sekali..eh..camne tahu ni..haha

Haritu k.fiezz up kat FB Story, ada member k.fiezz pm personal..dia cakap yang ni hat terbaru..tengok..member k.fiezz pun kenal menda alah ni..k.fiezz..harap mr hubby yang cakap...haha...member k.fiezz tu bitau, dia ada yang MOBILE 2...ada gak mr hubby bitau pasal no.2 ni kena adjust handphone secara manual bila nak letak kat Gimbal ni...Yang no.3 ni, automatic..letak je..tekan button, dia akan adjust sendiri...eh..camne tau gak ni..haha

Mr hubby ada usya-usya kat Shopee...rega dia dalam 300-500..tengok nak yang combo atau tak..hat tak ada combo, mur sikit..tapi best yang combo..dpt tripod & pouch bag dia..senang nak simpan & bawa travel..eh...haha

Jom teka..agak-agak k.fiezz beli ke idak DJI OSMO MOBILE 3 ni?hehe


www.fiezasani.xyz

You Might Also Like

5 Comment

  1. ni salah satu dlm wishlist tau.. serius bila tgk video dia memang best sgt.. bukan ke utk buat video tapi nak sanp gambar pun mudah klau pakai osmo ni...

    ReplyDelete
  2. kak fieza beli! heheh kan kan kannnn

    ReplyDelete
  3. Mesti beli kan..kan betul tak

    ReplyDelete
  4. Wishlist juga ni, tapi harga adudu ....tunggu ada rezeki blogging dulu.

    ReplyDelete