Total Pageviews

Flash Sale 10.10 RM10 Fame Cosmetic

12:36

Repeat lagi dari Fame Cosmetic...hehe..beli apa lagi kalau kat Fame Cosmetic ni..k.fiezz so far suka beli Soft Matte Lip Cream dia...fall in love sungguh dengan Lip Cream Fame ni..sebab serasi dengan k.fiezz..Paling penting tak mengeringkan bibir k.fiezz...sebab kandungan yang digunakan dalam Soft Matte Lip Cream ni  terdiri dari >> Jojoba Oil,Olive Oil,Sunflower Oil,Coconut Oil & Collagen..Menggunakan sumber alam/semulajadi, tu yang serasi dengan bibir mungil k.fiezz ni..hehe..

K.fiezz dah beberapa kali beli Soft Matte Lip Cream ni dari Fame Cosmetic...Boleh check it out entry bawah ni...Kod yang k.fiezz grab sempena sale 10.10 ni, repeat code yang sama sebab ada yang dah habis stok kat rumah...Kebetulan ada sale, wajib kena beli..bukan senang weiii nak dapat offer brand glamour ni , Lip Cream RM10 satu...walaupun Fame offer limited code untuk harga RM10 ni...tak kezahhh, nak juga beli..hehe...kalau tak ada kod yang biasa k.fiezz guna pun, k.fiezz grab je mana-mana kod..tapi nasib baik ada kod yang k.fiezz guna sebelum ni..lagiiiii la wajib beli...

>> 

SALES 10.10 FAME COSMETIC SEMPENA 10.10

Ceritanya k.fiezz terbeli Soft Matte Lip Cream Fame ni sebab ternampak IG Fame Cosmetic buat promosi Flash sale sempena tarikh cantik 10.10 baru-baru ni..K.fiezz memang follow IG Fame Cosmetic ni..Jadi selalu la nampak promosi-promosi yang diaorang buat...eh sekali nampak yang flash sale 10.10 ni..terjojol biji mata sis, tengok harga dia tu..murah sangat RM10/satu..mula-mula k.fiezz ingat Fame buat sale RM10 ni untuk semua kod soft matte lip cream dia..masuk kat website fame..tengok harga normal..confuse di situ..bila check kat IG & dm fame terus..rupanya offer for limited code je untuk harga RM10 ni..

Sokay la..nak jugak satu ke dua ke tiga..eh..hehe..nak pilih banyak-banyak, fulus kurang memberangsangkan..Jangan tamak..kita pilih dua kod dulu...nanti kalau fame cosmetic buat flash sale lagi, kita tambah koleksi...

www.fiezasani.xyz

2 code yang k.fiezz pilih sempena Flash Sale 10.10 di Fame...
Ruby & Mocha...

www.fiezasani.xyz

Rasmi My Mocha Lip Cream...

www.fiezasani.xyz

Focus dekat sikit warna Mocha ni...
K.fiezz suka warna macam ni..dia earth / nude colour ..
Sekarang kan trend warna-warna macamni..Tapi tengok la pada selera masing-masing..k.fiezz memang suka warna-warna kategori earth/nude ni...rasa jelita bila guna warna-warna ni..eh..haha..#perahsan

Eh..rasa haritu baru beli Lip Cream brand Wardah..ni Fame lagi..k.fiezz..k.fiezz...bibirnya satu..kemain banyak koleksi lip cream la lipstick la..perempuan sangat kan...hari-hari tukar warna..haha...

You Might Also Like

1 Comment

  1. ni mmg fav liez no 1.. liez ada lebih 6 warna fame ni.. sebab tu liez pun jadi DS.. suka pakai yang nude color..

    ReplyDelete