Total Pageviews

Dinner Ramly Burger

22:11

Malas masak. Apa susah food panda kan ada. Hehe. eh bukan malas masak. dah masak lunch tadi. ada simpan separuh yang masak t/hari tadi untuk makan malam. tapi tapi mr hubby order ramly burger dari food panda. Untuk makan petang katanya. tapi bukan jadi makan petang. makan malam. sebab order tadi pun dah dekat pukul 6 lebih. 

Orang foodpanda hantar tadi, ngam-ngam lepas Maghrib. Tak ke macam k.fiezz cakap tadi, dah jadi makan malam. So makanan yang tengahari tadi, masuk peti ais. Esok panaskan je lah. 

K.fiezz kurang benornya makanan fastfood macam burger-burger ni. tapi mr hubby memang favourite dia. 

Tadi order ala-carte je. Tak nak ambil set sebab ada air gas. Mr hubby, k.fiezz tengah kontrol pengambilan air manis dia. Beringat gitu sebelum dapat penyakit. K.fiezz pun tak berapa sangat dengan air gas ni. Dah lama stop minum air bergas atau berkarbonat. Cuma mr hubby ni, memang favourite dia juga air berkarbonat ni. Huhu. 

By the way, jom tengok menu burger yang kitaorang order dari Ramly Burger ni..

www.fiezasani.xyz



www.fiezasani.xyz

K.fiezz pilih Grilled Chicken Burger

- Rasa dia..boleh lah. Macam k.fiezz beritahu tadi, k.fiezz bukan peminat fastfood. Dalam dia, penuh sayur (tomato, salad), bawang + tambah cheese.


www.fiezasani.xyz

Mr hubby pilih oblong daging. Bahagian dalam sama macam k.fiezz juga, penuh dengan salad, tomato, bawang + tambah cheese & sos lada hitam

Overall rasa burger & oblong Ramly Burger ni, boleh lalu di tekak. Not bad bak kata orang putih.

You Might Also Like

6 Comment

  1. Sedapppnya burger ramly. Selalu jugak order burger ayam ramly.

    ReplyDelete
  2. Lagi suka burger yang tepi jalan dan semestinya Ramli burger...sedap lain macam...

    ReplyDelete
  3. Kawasan puncak jalil tak ada. Jadi nak makan kena buat sendiri.. dari dulu memang patty brand Ramly yang paling sedap.

    ReplyDelete
  4. Bolehlah FS sesekali layan fastfood. Mrs Pip pun dah tua2 ni,.dah tak gemar fastfood. Kalau nak makan burger, prefer buat sendiri ... Tu pub kalau rajin , hehe.

    ReplyDelete
  5. Lama tak makan ramly burger. Sedapnya!

    ReplyDelete