Total Pageviews

Manisnya Chocolate Cream Chip Frapp Starbucks

17:08

Sesekali melayan starbucks.. Amik ko, tujuh belas hinggit lima posen ko.. Tejut jap kakak ko masa bayor.. Nampak benor jarang masuk starbucks.. Haha..

Memang jarang sangat pun masuk starbucks.. Rasa x mampu sis nak masuk selalu minum ayor kat starbucks ni.. Mahai benor.. Untuk k.fiezz orang ada2 je starbucks ni.. Hakak ni rakyat marhaen, kuli gomen yg gaji beshe2 je.. Hehe.. 

www.fiezasani.xyz

Semalam mr hubby nak jumpa org kat Sunway Medical Centre ni.. Bawah tu ada Starbucks, so jumpa kat situ la citernya.. Dh masuk starbucks, xkan duk saja.. Kena la oder air dia.. Nk oder pun satu hal.. X reti laki bini ni.. Haha.. Mr hubby terus terang je ckp kat budak cashier starbucks, tak reti oder air kat sini.. Bagi je la apa.. Adeh.. Budak tu dh gelak2.. Haha..Budak tu tanya nk apa.. Coffee.. k.fiezz ckp  x nak coffee.. Nk chocolate je.. So dia suggest Chocolate Cream Chip Frapp.. 

www.fiezasani.xyz

Rasa dia.. Okey la okey la.. Mintak less sweet tapi tetap sweet u.. Kalau x mintak sweet, x tau la tahap sweet dia camne.. Terlebih gula k.fiezz minum air manis semalam... 

Sesekali okey la... 


You Might Also Like

6 Comment

  1. Sama la.. tak pernah lagi try. Ntah rasa mcm tak teringin pun. Even org viral flavour yg sedap2. huhu one day la kot. kena try jugak mcm rasanya jadi kaay minum stabak ni kikiki.. Ain suka la baca blog k fieza. santai je penulisannya. Best tak baku

    ReplyDelete
  2. Mmg kedai2 spesis starbucks ni mahal , tapi air boleh tahan sedap ... Ekeke, manis mmg manis ...

    ReplyDelete
  3. SA dah setahun tak minum coffee...tgok Fiez minum nampak sedap..kena beli la nanti ni...hahaha...apapun kena tunggu lepas 30hb Oct

    ReplyDelete
  4. adui..risau tahap kemanisan dia tu..lepas dah jarang minum air manis. bila minum yang manis sangat ni rasa lain pulak...hehehe

    ReplyDelete
  5. Tak pernah cuba lagi rasanya air dekat Starbucks ni. Berbaloi kot dengan harganya pun kan hikhik

    ReplyDelete