Total Pageviews

Nasi Arab dan Coklat Dari Langkawi Rezeki Harini

16:02

Alhamdulillah..Rezeki harini..pagi tadi dalam purse ada RM30 je..pastu kena bayar RM20 untuk duit kelab..so tinggal balance RM10 dalam purse..okey la tu..cukup amount tu sebab pagi ni bawak bekal dari umah untuk breakfast...10 hengget untuk lunch...mmg cukup la ikut range price kat cafe ofis k.fiezz ni..

tup tup dalam pukul baper tadi before lunch, member ofis bagitau dalam group Wasap pejabat, ada orang nak sponsor makan tengahari...alhamdulillah...save duit..hehe...

so here the menu for lunch

NASI ARAB..yummy..dap sangat...untuk tekak k.fiezz la yea..orang lain tak pasti...walaupun k.fiezz bukan peminat nasi arab tapi boleh lalu kat tekak menu ni...

Orang dah belanja..jangan banyak citer..haha

tQ puan for the treat...Happy Belated Birthday...Moga murah rezeki selalu..aamiin..

www.fiezasani.xyz

Gambar dari handphone officemate k.fiezz...cantik plak gambar dia amik ni..
kita guna gambar ni la tepek kat sini...

Petang ni, lepas lunch..tetiba dapat bungkusan atas meja..sapa plak bagi ni..k.fiezz ni ada satu pangai..kalau k.fiezz tak tau sapa letak makanan atas meja k.fiezz, memang tak la k.fiezz nak makan...walaupun obviously dah letak atas meja k.fiezz..so maksudnya k.fiezz punya la...tapi nope..sebab tak tahu sapa yang bagi, k.fiezz tak makan...

Ada sekali tu, ntah sapa letak kuih atas meja..k.fiezz ni menanya la dari sorang, sorang..sapa yang bagi..semua cakap bukan dorang yang letak..arhhhh sudah...memang k.fiezz tak makan..k.fiezz bawak balik umah, bagi mr hubby je yang makan...hehe..ai yang sangat suspicious tetiba orang bagi something..especially makanan lepas tu main letak atas meja, x bitau sapa yang bagi...memang tak la nak makan...

Tapi kes bungkusan yang ni, tau dah sapa yang bagi...ada sorang officer tempat k.fiezz ni baru balik dari berkursus kat Langkawi, dia la yang bagi...so boleh makan coklat tanpa was was..haha...tq Miss...dia tak mau orang tau sapa yang bagi..k.fiezz tanya ngan member..member pun tak nak cakap..bila bukak bungkusan, tgk coklat..tau la sapa yang baru balik dari Langkawi...


www.fiezasani.xyz

Coklat dari Langkawi



You Might Also Like

3 Comment