Total Pageviews

Sambutan Raya di Pejabat

22:47

Jamuan raya kat pejabat k.fiezz di sambut harini sebagai penutup syawal tahun 2019..Jamuan ni buat secara sederhana je..Kalau tahun2 sebelum ni, setiap bahagian yang buat majlis jamuan raya ni akan buat secara terbuka..Jemput bahagian-bahagian lain..tapi tahun ni setiap bahagian buat secara tertutup je...termasuk la bahagian k.fiezz..jemputan raya untuk bos-bos setiap bahagian lain kat Kementerian & bekas staff kat bahagian k.fiezz je..

Jadi meh la layan sambutan raya kat tempat k.fiezz harini...gambar-gambar ni yang mana ada watermark tu, guna handphone k.fiezz..yang mana tak ada watermark , dari handphone orang lain...

RIANG RIA RAYA di BDA

Jom layan gambar-gambar...Ikutkan banyak gambar tapi kita buh sesikit je la..kang jenuh lak korang nak scroll..hehe

www.fiezasani.xyz
Ni masa pagi sebelum majlis bermula..Orang tak ramai lagi, jom la kita bergambar dulu..

www.fiezasani.xyz

Officemate yang close ngan k.fiezz kat level k.fiezz

www.fiezasani.xyz

Majlis dah start..Ucapan oleh big boss bahagian k.fiezz..

www.fiezasani.xyz

Sebelum sesi makan-makan, kita bergambar dulu...

www.fiezasani.xyz

Ni pemenang untuk best dress lelaki & wanita...tahniah korang..
memang cantik pun baju dorang harini...

www.fiezasani.xyz

Pertandingan menganyam ketupat...

www.fiezasani.xyz

yang tengah tu bekas staff kat bahagian k.fiezz..Puan Suraya..
Dia dah bertukar ke bahagian lain dalam KKR...

www.fiezasani.xyz

Tak tau la nak buat style apa...boleh la ni...

www.fiezasani.xyz
Salah satu sudut deko yang menarik gak di buat oleh officemate k.fiezz...Wajib la bergambar...

Antara menu harini....

www.fiezasani.xyz

Chocolate Fountain...my favourite..tak tau baper kali ulang k.fiezz ke sini..
coklat kan...hehe

www.fiezasani.xyz

Desserts

www.fiezasani.xyz

Kategori pencuci mulut gak la kan...

www.fiezasani.xyz

Satay, Lontong

www.fiezasani.xyz

Pulut kuning..

and banyak lagi menu yang tak ada dalam gambar...LAKSAM, NASI MINYAK, RENDANG AYAM, KAMBING GOLEK...

Amik ni sikit..tu sikit...burppp..kenyang alhamdulillah lunch harini...

You Might Also Like

4 Comment

  1. Still tak boleh nak move on backdrop tu cantik tau, terpikat la I...

    ReplyDelete
  2. sedapnya..kita suka tgk baju awak..cantik..:)

    ReplyDelete
  3. ada buah tu best lah. siap deco2 lagi

    ReplyDelete
  4. Meriah jugak walau dalam bahagian jer...dekorasi memang menarik...

    ReplyDelete