Total Pageviews

Lembutkan Rambut Yang Kasar Dengan Perfect Repair Serum

09:46

K.fiezz ni dalam kategori ada masalah rambut frizzy pas tu kasar...kalau pegang rambut, kadang saja nak sikat guna jari..memang tersangkut di skala 8-9 agaknya..haha..sebab rambut k.fiezz kategori lebat & tebal...agak jenuh gak nak jaga benornya..tapi rambut mahkota wanita..kena la jaga bagi nampak cun gak..bila suami pegang rambut pun, suka..lembut jeee rambut...

PERFECT REPAIR SERUM

so haritu masa awal bulan Januari, k.fiezz ada beli satu produk rambut kat Althea..iaitu Perfect Repair Serum...Tujuan utama Perfect Repair Serum ni untuk mereka yang mempunyai masalah rambut rosak sebab selalu buat perm atau dye..Jadi fungsinya melindungi dan menghidrat rambut dengan bantuan 7 jenis minyak (argan, camelia, marula, zaiton, jojoba, kelapa & aprikot)..

Dengan 7 jenis minyak dalam satu serum ni, boleh meningkatkan keanjalan & kekuatan rambut sambil mengurangkan kekusutan rambut, serta membuatkan rambut kita jadi lembut & halus seawal 3 hari...Lepas tu, boleh la kita eksen cakap 'guna jari pun boleh'..hehe...

Oleh sebabkan fungsi dia yang sangat la awesome dan menjadi pilihan ramai pengguna, Perfect Repair Serum telah dipilih untuk mendapat pengiktirafan Beauty Awards & Elle Girl.

www.fiezasani.xyz

Rambut k.fiezz memang jenis tebal & lebat...so memang perlu sangat ada hair serum ni untuk bantuk masalah rambut k.fiezz yang kasar & kusut ni...

www.fiezasani.xyz
1 x Perfect Repair Serum: 70ml

TESTIMONI K.FIEZZ GUNA PERFECT REPAIR SERUM

Sebabkan k.fiezz dah guna perfect repair serum ni, meh share sikit hasil penggunaan dia..1st k.fiezz suka bau dia..soft je..tak menyakitkan hidung..2nd tak berminyak uolll...dah apply kat rambut, tak nampak rambut kita macam buh minyak..3rd lepas dah apply tu harus la nak cuci tangan kan..no worry, memang senang je nak basuh..confirm sebab tak berminyak...4th memang nampak rambut k.fiezz lebih terurus & kurang frizzy...5th rambut lembut la uoll...suka ai pegang rambut sendiri..licin je..6th paling penting, nak ikat rambut pun senang sangat..sebelum ni kalau nak ikat rambut, memang jenuh weiiii..asyik tersangkut kat sikat pas tu yang gugur pun, boleh tahan...Dengan penggunaan Perfect Repair Serum ni dah kurang sikit masalah k.fiezz...

Macamana nak guna Perfect Repair Serum

Pump Perfect Repair Serum sikit atau ikut jumlah yang dikehendaki..Sapukan di keseluruhan rambut yang dah kering & lebihkan pada bahagian hujung rambut. Lepas tu baru concentrate gaya yang korang nak buat dekat rambut masing-masing...

CARA PENJAGAAN RAMBUT K.FIEZZ

1-  Cuci rambut dengan syampu & perapi (ikut la mengikut kesesuaian masing-masing nak guna brand apa) seminggu beberapa kali...Macam k.fiezz, 2 -3 hari sekali lebih kurang..sebab rambut k.fiezz jenis tebal..so kalau hari kerja, k.fiezz kurang sikit nak basuh rambut sebab rambut amik masa lama baru kering...

2 - Time weekend, k.fiezz akan guna hair mask dari jenama Watson plak untuk melembutkan & membantu kurangkan rambut frizzy k.fiezz ni...sebab k.fiezz pilih yang untuk Anti-Frizz punya hair mask...

3 -  Lepas basuh rambut & tunggu kering atau separa kering..Baru k.fiezz letak perfect repair serum ni..k.fiezz guna hair serum ni hari-hari..bukan tiap kali lepas basuh rambut je..sebab kandungan dia gunakan bahan sumber alam, so pada k.fiezz tak ada masalah guna setiap hari...

So korang kalau ada masalah rambut & nak cuba Perfect Repair Serum ni, boleh cari kat https://my.althea.kr

You Might Also Like

4 Comment

  1. saya pun pakai serum, rambut bertudung ni kena extra jaga. Sb cepat lembab, cepat berbau kalau tak jaga betul. Bila xjaga betul, rambut cpt rosak kan.

    Nampk menarik serum ni, nt nak cuba

    ReplyDelete
  2. Ni pun favorite serum juga ni..

    ReplyDelete
  3. Betul tu..rambut pun perlu belaian dan perlukan serum..sama macam muka

    ReplyDelete