Total Pageviews

Open house ke Posing K. Fiezz

21:17

Pi open house tapi posing yg lebih..kat entry ni idak la ada gambar menu tau, korang...ate k.fiezz sibuk bergambar je..terutama yang kat rumah kedua sebab deko kat ruang tamu dia lawaaa...ada kerusi mahai..hehe..lampu import dari Turki..eh..memang berkenan benor la k.fiezz ni, hah...adik ipar k.fiezz pun smpai malas nak layan kakak ipar dia yg asik suh amik gambar...

DAPAT INVITATION 3 OPEN HOUSE

weekend baru ni, k.fiezz & mr hubby dapat invitation open house 3 buah rumah..2 buah rumah hari Sabtu & 1 lagi hari Ahad...Tapi yang hari Sabtu, k.fiezz pi dengan adik ipar dan mak mertua (mama)..mr hubby koje...hari Ahad baru mr hubby joint open house yang satu lagi tu...

www.fiezasani.xyz

Make up look untuk open house..halah, hala..bajet cun sangat k.fiezz ooi..haha..
boleh la yeak hasil dia..conteng sana..conteng sini..tadaaa hasilnya...

PI BERAYA ke POSING..

www.fiezasani.xyz

Ni kat rumah kedua...Kerusi mahai uolls..kena la pose..gitchu....

www.fiezasani.xyz

Ni pun masih kat rumah kedua...Cantik ke idak lampu import dari Turki tu..memula tuan rumah tak on lagi lampu dia...k.fiezz dah snap dulu...eh..sekali tuan rumah on lampu dia..cantiknya..harusss pose lagi sekali...

www.fiezasani.xyz

Okey, ni open house hari ahad...yang ni kat kedai kakak ipar k.fiezz benornya..tapi dia buat kat kedai kek dia...Kedai Kek Harisa kalau tak silap nama dia...Dia buat open untuk semua family, pelanggan-pelanggan, kawan-kawan dia...

www.fiezasani.xyz
Ni mr hubby tengah melayan durian..tu toleh sikit je..tengah melayan durian kat depan dia...

www.fiezasani.xyz

Dah kenyang, tak tau nak buat apa lagi..meh la kita pose mama....

Masa kat sini, akak ipar bitau blkg meja kitaorang ada satu family ni...kawan akak ipar la...mak & 4 orang anak dia..upenya 4 orang tu kembar ...kembar 4...tejut masa akak ipar k.fiezz cakap..terus toleh tengok kat 4 orang kembar tu..2 lelaki & 2 perempuan..muka dorang not exactly seiras tapi air muka tu sama...tu kakak ipar cakap ' meh la amik berkat kembar 4 ni,hah'..haha..aamiin..kalau rezeki, fieza & sani tak tolak, kak..hehe...senang sekali beranak, keluar 4..haha...sebab ai pun jenis susah nak lekat..so kalau dapat kembar, apa salahnya..gitu..meh ramai-ramai aamiin kan...

KEDAI KEK HARISSA

Eh..sesambil tu meh la k.fiezz promote kedai kek akak ipar k.fiezz ni..Nama kedai dia Kedai Kek Harissa area Subang..Kat sini dia jual macam-macam jenis kek..tapi yang paling utama KEK BUAH & KEK COKLAT..Selain dari ni, ada gak kek-kek lain..kalau nak, boleh la pi terjah kat kedai dia...Korang yang kalau nak menjual atau jadi stokis kek, boleh amik borong kat kedai dia..then rebrand ikut nama korang...ramai gak orang-orang kita amik kek kat akak ipar & jual semula..harga borong, of course la murah je...dulu k.fiezz penah jual gak kek coklat akak ipar ni tapi sebab masa tu kitaorang duk Semenyih, nak amik stok kat rumah dia area Subang, masa tu dia buat kat rumah agak jenuh gak la ulang alik amik stok kek... 

Alamat Kedai Kek Harissa >> Taman Pinggiran Usj, 40400 Subang Jaya, Selangor
No. Telefon >> 010-513 7624

You Might Also Like

3 Comment

  1. Posing di usia tua ni is a must kan Fieza,buat kenangan..hahahaha..bila la dapat jumpa fieza ni

    ReplyDelete
  2. Hubby yang tengah makan durian tu.. Mana duriannya?

    ReplyDelete