Total Pageviews

Zalora Lagi. Cari Hadiah Sempena Birthday Abah

08:30

Membeli di Zalora...again k.fiezz..seriusly..haha...yes..serius...Ni la jadi bila dah start terjebak membeli di Zalora..Mula la tangan ni gatal je nak order..tapi tak boleh la saja-saja nak shopping kat Zalora..mesti ada reason..kalau mr hubby marah, ada alasan..haha...halah, mr hubby tak kisah pun..duit sendiri..suka hati la nak beli apa pun..tapi saja sebab sendiri dah ketagih..hah, ketagih ko gara-gara Zalora..haha..

okey, beli apa pulak kali ni k.fiezz ooii...

ni hah..belikan hadiah birthday untuk abah k.fiezz..

apa kah barangnya?tengok kat gambar ni macam tak boleh nak agak barang apa kan..haha..
Ni waist pouch bag untuk lelaki..abah k.fiezz memang jenis pakai waist pouch bag ni, hah..kot ada yang tak paham, apa menda la waist pouch bag ni...ni...beg yang pakai kat pinggang tu...

ORDER KAT ZALORA, 3 HARI BARANG SAMPAI PADA KITA 

Sebab k.fiezz shopping kat Zalora ni dalam jangka waktu yang dekat-dekat je gap dia..k.fiezz perasan dalam masa 3 hari, barang confirm sampai kat penerima...Kira okey la kan...dah 2x k.fiezz beli..dua-dua barang sampai pada kita pada hari ke-3...good job Zalora...

KENAPA PILIH WAIST POUCH BAG YANG NI?

-Jenama : Swiss Polo 
-Textile...material dia jenis kena hujan / air, tak ada masalah..tak tau la nama material dia ni apa...
-1 front zip pouch
-1 front zip pocket
-1 back zip pocket
-Adjustable waist belt with buckle fastening (tali boleh adjust mengikut kesesuaian)


www.fiezasani.xyz

Kalau ada yang berkenan plak waist pouch bag ni, korang boleh cari kat Zalora..taip nama 
>>  Swiss Polo Waist Bag <<

ADA DISKAUN BELI KAT ZALORA

Lagi satu yang k.fiezz suka kat Zalora ni, ada diskaun untuk selected item..macam masa k.fiezz tengah cari waist pouch bag ni, k.fiezz cari je..tak pasan ada diskaun ke apa..lepas dah decide nak pilih yang mana..baru ternampak bag yangk.fiezz pilih ni ada diskaun kod...so masa check out nak bayar tu, harga dia jatuh lagi rendah dari RM99 ke RM50 ke RM?? (rahsia..hehe)...

so korang yang nak shopping, cuba la singgah Zalora...best jugak Zalora ni yeak...selalu k.fiezz layan Shopee & Lazada je..Ni ada tambahan lagi website untuk shopping...Nanti ada bajet, nak usyar baju/seluar/skirt pulak kat Zalora...




You Might Also Like

6 Comment

  1. Alahai, ni yg nak terjebak sama ni.

    ReplyDelete
  2. wah..hepi bestday buat abah awok..:)

    ReplyDelete
  3. Kita tak shopping kat sini lagi tapi selalu juga cuci mata kat sini hehe

    ReplyDelete
  4. Memnag best shopping jat zalira kak fiez. Harga murah then ada pulak diskaun tuh yang lagi murah kan

    ReplyDelete
  5. tengah tengok hadiah untuk birthday husband bulan 10 nanti, runsing nak beli apa ntah ni huhu

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak shopping kat zalora..hehehe

    ReplyDelete