Total Pageviews

Ingat Cuti.Ingat Bagasi.My

08:30

Nak cari hotel time nak bercuti ni bukan masalah yang besar sekarang ni..semua di hujung jari..klik klik je, dah boleh jumpa memacam website yang senaraikan hotel di tempat kita nak bercuti tu macam https://bagasi.my/hotel-di-johor-bahru/ ni...kalau oversea pun ada jugak k.fiezz tengok kat sini..Hatyai..tempat percutian kegemaran rakyat Malaysia..

Entry ni k.fiezz nak kongsi dengan korang hotel mesra keluarga area Johor Bahru yang k.fiezz cuba cari di BAGASI.MY...bukan Hatyai tau..kalau ada yang planning nak ke Hatyai atau mana2 negeri dalam Malaysia ni, boleh usya kat website BAGASI.MY ni...

CARI HOTEL di BAGASI.MY

Lepas ni kalau nak cuti-cuti, tak susah hati nak cari tempat penginapan..boleh laju-laju ke website BAGASI.MY ni je untuk pilih hotel..

K.fiezz dah jenguk BAGASI.MY ni, memang best sebab kita boleh baca segala info, tempat menarik, ulasan / review hotel, senarai hotel yang ada dan bersesuaian dengan bajet sebab ada disediakan rate hotel beserta alamat sekali..Mudah bukan..yang penting rate hotel yang disediakan, memudahkan kita untuk membuat perbandingan harga mengikut bajet masing-masing...
www.fiezasani.xyz

SENARAI HOTEL MESRA KELUARGA SEKITAR JOHOR BAHRU di BAGASI.MY


Ni hasil carian k.fiezz di BAGASI.MY untuk hotel mesra keluarga yang k.fiezz screenshot...Ada 23 hotel yang tersenarai..tapi k.fiezz idak la screenshot semua..korang boleh terjah kat BAGASI.MY untuk lebih info..Kot la kebetulan ada yang tengah mencari tempat penginapan/hotel/homestay di Johor Bahru juga macam k.fiezz..

www.fiezasani.xyz

Banyak tak senarai pilihan hotel..sila la rambang mata kat BAGASI.MY

www.fiezasani.xyz
Antara yang tersenarai..Memang dah well known Legoland Hotel ni,kan...siap dengan ulasan/review kat sini..Dengan ulasan/review ni boleh membantu untuk buat pilihan hotel yang bersesuaian...

www.fiezasani.xyz
Yang penting rate harga pun ada..kena dengan bajet ke idak?tak kena..ada lagi 22 senarai hotel mesra keluarga korang boleh cari kat sini...

TEMPAT WAJIB TERJAH DI JOHOR BAHRU

Okey, part hotel dah setel dengan bantuan BAGASI.MY..jadi kena la tahu jugak kan apa yang best kat Johor Bahru  ni..Dah nama cuti-cuti, haruslah kita nak explore kat tempat tu..Jadi kena la tahu tempat-tempat yang boleh dimasukkan dalam senarai untuk di terjah...

so here the list...

Banyak gak tempat-tempat menarik..K.fiezz penah ke Johor Bahru tapi tak explore tempat-tempat ni..Antara dalam senarai ni, Laman Mahkota Bukit Serene je penah lalu..haha...Tapi tak bergambar pun kat situ...Tengok dari dalam keta je...Tak tahu pulak laman ni antara senarai tempat yang wajib dilawat kalau sampai ke Johor Bahru..soooo ketinggalan tau k.fiezz ni..haha..

tak pe, nanti kalau nak cuti-cuti ke Johor Bahru, boleh masukkan semua tempat ni dalam list...

Banyak lagi senarai tempat menarik di Johor Bahru ni yang korang boleh masukkan dalam senarai korang...Ni antara yang berada sekitar Johor Bahru...Bersesuaian la kalau menginap di Hotel sekitar Johor Bahru yang korang cari melalui BAGASI.MY..


www.fiezasani.xyz
ANGRY BIRD ACTIVITY PARK
Gambar -  Sumber Google


www.fiezasani.xyz
AUSTIN HEIGHTS WATER & ADVENTURE PARK
Gambar -  Sumber Google

www.fiezasani.xyz
BAZAAR JOHOR (BAZAR KARAT)
Gambar -  Sumber Google

www.fiezasani.xyz
DANGA BAY
Gambar -  Sumber Google


www.fiezasani.xyz
HUTAN BANDAR MBJB
Gambar -  Sumber Google


www.fiezasani.xyz
LAMAN MAHKOTA ISTANA BUKIT SERENE
Gambar -  Sumber Google

www.fiezasani.xyz
LEGOLAND MALAYSIA RESORT
Gambar -  Sumber Google


www.fiezasani.xyz
LOST IN JB ESCAPE ROOM
Gambar - Sumber Google

www.fiezasani.xyz
MASJID SULTAN ABU BAKAR
Gambar -  Sumber Google

www.fiezasani.xyz
PUTERI HARBOUR MARINA
Gambar -  Sumber Google

www.fiezasani.xyz
ROCK WORLD
Gambar -  Sumber Google

wwww.fiezasani.xyz
ZOO JOHOR (JOHOR SAFARI PARK)
Gambar -  Sumber Google

so korang yang dah planned nak bercuti di mana-mana negeri dalam negara kita yang tercinta ni, jangan lupa terjah BAGASI.MY ..Banyak hotel-hotel yang mungkin bersesuaian & kena dengan bajet korang..Ulasan/review yang ada kat BAGASI.MY ni memang membantu sangat untuk kita dapatkan info sebelum booking...Kita pi tempat orang, bukannya kita tahu tempat tu yea dak..Ada nya info/detail yang diberi tu, boleh berikan gambaran pada kita hotel yang jadi tempat penginapan masa kita cuti nanti...

Jom kita cuti-cuti..eh..jangan lupa BAGASI.MY untuk cari hotel dan info mengenai tempat menarik yang ada di setiap negeri yang boleh kita lawati semasa bercuti....

Ingat cuti ingat BAGASI.MY

You Might Also Like

5 Comment

  1. WAH..kena cari dekat bagasi ni percutian yang best²

    ReplyDelete
  2. wah ada website baru utk cari hotel. boleh try nanti

    ReplyDelete
  3. Menarik plak website ni..terus rasa nak bercuti

    ReplyDelete
  4. Leoas ni kalau nak bercuti boleh serach kat bagasi.my jela ye

    ReplyDelete
  5. Menarik website ni..mudah nak cari hotel, dan yg penting review dari pengguna..

    ReplyDelete