Total Pageviews

Dapat Pingat Dato' ke?haha

22:27

Kali kedua dicalonkan untuk penerimaan pingat, bintang darjah kebesaran negeri Perak...K.fiezz share kat IG & FB story borang pencalonan ni..ada la sorang dua member k.fiezz private message tanya dapat pingat Dato ke?haha..idak la terus2 dapat dato...tak agak2 tau korang ni..Sapa la kita ni..PA je...ada gak yang tanya, k.fiezz dah keja kat Perak ke?haha idak jugak..ada ni hah keja kat KL..

Pencalonan ni BPSM yang calonkan..dorang select dari pegawai & kakitangan yang kad pengenalan kat tgh tu 08..k.fiezz antaranya la..tue yang tercalon ni...

Dah dicalonkan oleh BPSM, k.fiezz isi je la borang pencalonan ni..dapat, dapat..tak dapat, tak pe..segan gak weiii kalau dapat ni..apa la sumbangan k.fiezz kat negeri Perak..dari start keja sampai sekarang, k.fiezz bertugas di Kuala Lumpur je...Kat bahagian sumbangan tadi, blur jap nak tulis apa sumbangan pada masyarakat & negara?ah sudah...lama duk pikir..baru teringat penah bertugas masa Pilihanraya ke-13 & 14..hah, k.fiezz tulis tu je la as sumbangan pada negara..boleh la kan..Memastikan proses pengundian berjalan lancar dan rakyat dapat melaksanakan tanggungjawab pada negara..Kira ada la ayat sumbangan pada negara kat situ..hehe

www.fiezasani.xyz

Ni baru pencalonan je korang..Dapat ke idak tak tahu la...macam k.fiezz bitau tadi..kalau dapat, dapat..tak dapat pun tak pe...k.fiezz isi je borang ni sebab Bahagian Sumber Manusia dah calonkan...Kang tak isi borang ni, ingkar perintah pulak kan..

Nanti kita tunggu la result k.fiezz dapat ke idak..Kalau dapat, confirm la update kat blog...wajib gitu...

You Might Also Like

15 Comment

  1. boleh je kak fiez cakap bantu ekonomi perak sebab beli barang dekat perak hahaha all the best kak fiez!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..pun boleh jugak..selalu balik kampung kat Perak tu, wajib la shopping kan..menjana ekonomi perak le tu..

      Delete
  2. Wahhh kalau tercalon tu boleh la kak fiez jumpa Sultan Nazrin hehe. InsyaAllah moga semuanya dipermudahkan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..x mengharap pun kina..kalau rezeki terpilih..dpt la face to face ngan Sultan Nazrin..hehe

      Delete
  3. Ada rezeki terima jelah ye tak kak fiezz. Takde rezeki takpe.. Isi je kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mimie..rezeki jangan ditolak, orang2 tua cakap..hehe

      Delete
  4. laa, akak orang manong ke, saya pun sama, belah suak petai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, akak org manong..hehe..kg akak Kg Guar..sebelum pekan Manong..

      Delete
  5. semoga dpt laa.. boleh tumpang bangga kan

    ReplyDelete
  6. All the best, semoga dpt anugerah ... Yeah.

    ReplyDelete