Showing posts from January, 2017Show All
Sabun Eumora Pilihan Utama Bagi Yang Mementingkan Kecantikan

SABUN EUMORA Pernah dengar tak sabun Eumora ni? Mesti pernah kan?Glamour okey sabun Eumora ni..Masuk surat khabar lagi..Kat zaman google sekarang ni, korang search je mengenai Eumora,macam2 maklumat yang keluar..Jadi kalau  ada yang nak cuba sabun Eumora ni,…

PENAWAR RESDUNG PALING MUJARAB Ubat Alternatif Untuk Merawat Penyakit Resdung

UBAT RESDUNG PALING BERKESAN Resdung?Kita selalu sebut resdung..resdung..tapi tahu ke resdung tu apa?yaa, tahu..semua tahu resdung berkaitan dengan hidung...tapi apa puncanya?okey, meh sini nak kongsi info dengan korang pasal resdung ni.. Istilah tradisional…

Celebrate Birthday Simple Je

Alhamdulillah..Sabtu lepas aku sambut birthday yang ke-tetttt..sejak2 dah masuk 3 series ni malas nak bagitau kat orang umur aku berapa...Dulu masa angka 2, okey lagi nak share..sekarang..tettt..rahsia.. Tak kisah la..angka cuma sekadar nombor je, kan...Yang pen…

Jarang Dapat Hadir Ke Event..Tapi Sesekali Dapat Hadir Wajib Up Entry...

Aku ni jarang dapat hadir ke event sebab komitmen kerja..Kebanyakan event hari bekerja jadi ai is #redho je tak boleh nak hadir..Walaupun minat aku pada blogging ni sangat tinggi tapi kerja hakiki aku sekarang ni tak boleh buat sambil lewa je..Perlu diutamakan juga d…

Kenapa Wanita Lepas Bersalin Tak Boleh Makan Laksa?

Selalu dengar orang cakap perempuan lepas bersalin tak boleh makan laksa..Tertanya2 juga, kenapa?Tanya member2 yang dah pernah bersalin, dorang pun tak tahu..Cuma orang2 tua pesan perempuan lepas bersalin kena pantang makan laksa untuk tempoh sekian2.. Haritu tern…

Sebelum aku cuti2 malaysia 2 minggu lepas, aku ada up status pasal barang-barang yang aku beli pending di Pos Laju & Gdex..Salah satu item yang dihantar melalui GDex tu aku nak guna masa gi cuti2 malaysia tu..Tapi bila check status dalam GDex..Pending kat office d…

Selepas Tempoh Berkurung

Welcome back fieza..Lepas dua minggu menyepi..Seminggu haritu pi cuti2 Malaysia..Kan main seronok lagi bercuti sampai demam hari ke-3 kat Langkawi..Yup, aku & family ke Langkawi..Best memang best..Trip kali ni bawa mak, abah naik kapal terobang..Sebab diaorang tak…

Produk Review 2016 Di Blog Fieza Sani

Produk review di blog Fieza Sani untuk tahun 2016 Alhamdulillah..Di beri kepercayaan untuk buat review produk2 kat atas ni untuk tahun 2016..Tahun lepas juga, tahun aku expose diri sebagai blogger..aku berblogging dah lama..sejak tahun 2012 lagi..tapi masa …

Kempen Tanpa Polisterin..Bawa Bekal Dari Rumah

Minggu lepas beli breakfast kat tingkat 4..Masa nak ambil polisterin, tak perasan dah bertukar kepada bekas plastik macam kat bawah ni..Member yang perasan..Atas meja ada tulis nota satu bekas plastik ni di caj RM0.20...ohmaiii..patut masa masuk2 kat cafe, aku nampak …

Bioxbax Cool Therapy..COD Kuala Lumpur (Bank Negara & Kawasan Sekitar)

Dalam entry aku kat sini , aku ada cerita pasal impian aku..Salah satunya aku nak buat bisnes..Tak kisah bisnes apa..So meh sini nak kongsi dengan korang pasal bisnes kecil-kecilan yang aku baru je buat..Sebelum ni aku dah pernah buat juga tapi tak konsisten..Ikutkan …

Percubaaan kali pertama shopping di  shopee.com.my .. Masa mula-mula macam was-was je nak shopping kat website ni sebab macam tak glamer plak..Selalu dengar Lazada, Zalora..Ni antara yang top & selalu aku shopping jugak..terutama Lazada tu..Favourite mr hubby …