Showing posts from November, 2016Show All

Rezeki November 2016..Menang GA weiii..hah la..Eksaited terlebih sikit sebab aku ni pesen jarang menang apa2 peraduan ke, pertandingan ke walaupun lucky draw.. Haritu aku joint GA Giveaway Azlinda Alin x Jam Tangan Lisa Surihani Lisa Fghend ..Hadiah dia untuk aku …

4 Aroma Dari Syahirah Vitalis Eau De Cologne Mempunyai Keunikan Tersendiri

Perfume sangat memainkan peranan yang penting dalam kehidupan kita..cewah..penting ke?eh!!penting la korang..Pernah tak kawan ke, sedara-mara korang yang ada masalah bau badan..Bila berselisih dengan kita, meninggalkan bau yang kurang enak gitu..Nak beritahu terus-ter…

Gegar Vaganza...Minggu KeTujuh (Separuh Akhir)

Yeayy..Siti Sarrah melangkah ke final Gegar Vaganza 2016..Walaupun untuk persembahan pertama Sarah duet dengan Misha Omar macam kureng power..Sarah dapat cover untuk persembahan kedua..You did it..Betul macam tok ram cakap lagu Sarah nyanyi untuk persembahan kedua t…

Ruam Bayi Powder..Penawar Untuk Penyakit Kulit...

Pernah dengar tak pasal Ruam Bayi Powder ni?ala, hat dalam gambar kat bawah ni..Tak pernah?ehh..korang ni..saja je tau..Okey, tak pe tak pe..Sebab tak tau la aku nak kenalkan korang dengan produk ni..Mana tahu ada yang mencari info dan rawatan berkaitan penyakit kulit…

I Love Wireless Speaker LogiTech

Testing..testing...Ingat tak entry sebelum ni, yang aku dapat Kotak Ajaib dari Lazada tu..Tak ingat? Ala, napa tak ingat..Meh2 klik SINI okey..ahkak kan baik... Kat bawah ni salah satu barang yang ada dalam kotak ajaib Lazada tu.. Masa hari yang dapat tu, samp…

Kenapa Aku Suka Cuti

Kenapa?Sila baca tajuk? Aku suka cuti sebab bagi aku masa cuti adalah masa untuk rileks dari kesibukan kerja di pejabat..Cuti bagi aku tak kira samaada di rumah ataupun kita pergi bercuti keluar dari rumah..Contoh tempat peranginan, keluar negara..Yang penting mas…

Wewittt..nak tanya korang pernah tak di bahan kawan atau sedara-mara bila berborak..suka tak kena jadik bahan? Aku..x suka..sebab aku jenis cepat terasa..kalau sekali sekala, okey lagi..kalau dah selalu, asyik topik yang sama je..aku memang menyampah...lagi menyampah…

Gegar Vaganza 2016...Minggu KeEnam

GV semalam dapat tengok sikit je..Masa Ameng buat persembahan, itupun dah nak habis..Sibuknya lahai semalam..Keluar rumah dalam tengahari..Malam baru balik rumah..pffft..Serius letih sangat..Walaupun letih, tetap nak tengok jugak  persembahan  Siti Sarah ..Apa lagi …

Bila Dapat Kotak Ajaib Dari Lazada!!Lazada Box Of Joy

Hujung2 tahun ni banyak sales..offline, online..mak aih..rasa terbang duit depan mata..haha..tak beli, nyesal..sebab harga time2 sales ni la orang duk tunggu..jauh lagi murah dari harga biasa..mau tak rambang mata membeli..rasa semua barang nak beli..yang tak pent…