Total Pageviews

Sesi Perkongsian Ilmu : Setiausaha Awesome!

16:07

Haritu kat kementerian, tmpt k.fiezz kerja, ada sesi perkongsian ilmu Setiausaha Awesome KKR 2019 bersempena dengan Minggu Setiausaha. Sesi ni pertama kali diadakan kat Kem Kerja Raya sempena hari setiausaha ni..

Sebelum ni kalau nak pi sambutan hari setiausaha kena pi attend event hari setiausaha kat mana2 hotel yg ada buat smbutan hari setiausaha.. Tapi berbayor le citer dia.. Kot dpt bos sporting, boleh la mintak sponsor..

K.fiezz, mmg idak la nk suh bos sponsor2 ni.. Dorang pun ada komitmen sendiri.. Sibuk plak ko nk mintak sponsor nk pi smbutan hari setiausaha.. Hehe

Menda Free Buat Apa Nak Bayar? 

Kebetulan ada seminar setiausaha awesome kat KKR ni, kita joint la sebab dah terpilih..Lagipun free kan.. Hehe..dpt kira kursus sehari..

www.fiezasani.xyz

Siapa Bagi Talk? 

Jemputan para panel yang bagi talk untuk sambutan hari setiausaha awesome kkr ni dari luar..

👉 Pn Low Ngai Yuen (ex pengacara 3R)

www.fiezasani.xyz

👉 Dr Jezzamine Lim (wife Harith Iskandar)

www.fiezasani.xyz

👉 Dr Reza Ng Ching Soon

www.fiezasani.xyz

👉 Dr. Raihana Shahrir

www.fiezasani.xyz

Topik Talk Masa Sesi Perkongsian Ilmu Setiausaha Awesome 

👉 Bring Out The Best Of You (Pn. Yuen)
👉 Be Confident Be Pretty (Dr. Jezzamine)
👉 Strong Women Strong Assets (Dr Reza)
👉 Women's & Fitness : Be Healthy Be Happy (Dr. Raihana Shahrir)

Gambar2 masa sesi perkongsian ilmu Setiausaha Awesome KKR


www.fiezasani.xyz

Masa sesi dengan Pn. Low Ngai Yuen

www.fiezasani.xyz

Sesi perkongsian dari Dr Jezzamine Lim, moderator : Puan Yan Lim..

www.fiezasani.xyz

Dengan 2 org Mak Yong a.k.a geng PA kat bhg k.fiezz... 

www.fiezasani.xyz

Lucky draw.. Bertuah plak hritu.. Hehe.. 

Selain ada cabutan lucky draw, yang mana bertuah dpt hadiah termasuk k.fiezz.. Hehe..Bagi k.fiezz sesi ni menarik sbb perkongsian yg best dari semua jemputan yang bagi talk dan berkongsi ilmu mengikut kepakaran masing2.. Cuma ada satu topik tu cam x related je ngan tugas PA.. Hehe.. Tak pe la mgkn saja sharing untuk info kitaorg sbg PA untuk jaga kesihatan.. 

You Might Also Like

0 Comment