Total Pageviews

Cenderahati Bulan April 2019 Di Blog FiezaSani

11:34

Lama tak cari top pengomen kat blog k.fiezz ni..Sampai bulan Oktober tahun lepas, k.fiezz ada bagi souvenir untuk yang rajin singgah ke blog k.fiezz ni..lepas tu, senyap..haha..sorry...lepas ni k.fiezz cuba konsisten bagi souvenir kat sesapa yang rajin singgah & drop komen kat blog beshe-beshe k.fiezz ni...

oo..untuk bulan April 2019 ni, k.fiezz dah screenshot sesiap dah masa awal bulan Mei ritu..tapi lambat share kat sini..

sapakah yang dapat?

jeng jeng jeng...



www.fiezasani.xyz

thank you mummy Azlinda Alin..Rajin datang singgah ke blog k.fiezz ni..thank you again...

korang kalau nak baca entry-entry pasal parenting, food review, percutian & aktiviti-aktiviti anak2 mummy kat sekolah, resipi..eh memacam story yang best boleh terjah blog mummy ni..link kat atas ni..klik je kat nama mummy tu...

hadiah - nnti k.fiezz update...

You Might Also Like

5 Comment

  1. wah tahniah untuk pemenang. hadiah apa tu, jeng jeng ^_^

    ReplyDelete
  2. uwahhhhh tahniah semuaa. i wishh i could be in the list too

    ReplyDelete
  3. Congrats...rezeki bulan puasa untuk mummy alin tu ...

    ReplyDelete