Total Pageviews

Redeem Digi Rewards - Photobook

16:29

Redeem Digi Reward lagi..hehe..untung la jadi pengguna Digi ni, banyak betul reward..kali ni redeem Photobook pulak..FREEE of course...Ada 2 kod mr hubby redeem..tapi k.fiezz baru redeem satu..nak tunggu yang ni sampai dulu..nak tengok mana ke ghupenya..maklum la free  je kan..kang tak helokkk..selalu yang free ni kureng sikit..kalau hat berbayar, helokk sangattt..so kita tengok dulu hasil yang ni..

alhamdulillah sampai-sampai tadi, not bad hasil dia..cuma ada la satu dua gambar macam kureng sikit sebab masa edit gambar, tak reti nak adjust..guna aplikasi photobook je ni..sebab T&C dia, redeem ni hanya valid untuk order melalui aplikasi photobook...so harus la guna handphone kan..masa buat tu, tengok helok je..tadi sampai, alaaa ada slack satu-dua gambar..sokay la.nama pun PERcuma..jadi #redha je la...

REDEEM PHOTOBOOK Dengan DIGI REWARD

Voucher kod ni hanya sah untuk Simple Book / 20 muka surat sahaja..Memula k.fiezz ingat boleh buat kat website photobook..beria la k.fiezz ni edit susun atur gambar elok2..siap ada background picture bagai..eh sekali, tak boleh...

call photobook..tak puas hati ni..tanya napa tak boleh..sekali bila customer service dia bitau, voucher ni hanya untuk aplikasi photobook di telefon je..so kena buat kat dalam aplikasi tue la..daaa..baru boleh..haha..sabar je la tau...

so here hasilnya...

Kulit depan - jenis hardcover..
Bahagian dalam - kertas dia pun okey..tak tau la jenis apa..tapi nampak helok je la..setiap helai satu gambar..20 muka surat = 20 gambar...

dah siap...tak leh nak edit lain-lain..buh gambar je..

boleh la..dah namanya pun PERcuma..

harga biasa untuk jenis SIMPLE BOOK ni RM29.00

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

Kalau korang jenis malas nak pening-pening atau tak kreatif nak editing gambar bagai..pi je download aplikasi photobook ni kat smartphone memasing..pilih gambar yang mana nak print out..susun atur je la gambar-gambar tu dalam photobook memasing...dah setel..tunggu je org DHL atau kurier service hantar photobook kat korang..



You Might Also Like

3 Comment