Total Pageviews

BlogVersary ke7 FiezaSani.xyz

22:17

Ternampak mrs pip share entry blogversary dia yg ke-4..nak share jugak la blogversary k.fiezz..hehe.. 

Dulu suka2 je isi masa lapang buat blogging ni.. Alhamdulillah sekarang dah jadi sumber pendapatan tepi k.fiezz.. Tapi idak la lebat sangat income macam blogger yg top2 meletop lain.. Tak kisah la kan banyak ke sikit, rezeki gak.. Yg penting duit blogging = duit shopping k.fiezz.. Hehe..

So berapa tahun dah k.fiezz berblog?

K.fiezz start berblog 24.2.2012..tup tap tup tap, dah 7 tahun k.fiezz berblog.. Baru je sambut 7th blogversary..

Happy 7th blogversary fiezasani.xyz..dulu k.fiezz guna nama chintahati.blogspot..tapi dah lama sikit dlm blogging ni, k.fiezz ada terbaca tips dari senior2 blogger, kalau nk senang dpt job, cari nama yg senang nak ingt. Sebut je nama, org dah tahu.. Dan nak nampak effort kita  serius dlm blog ni & senang terpilih utk dpt job, beli domain.. mcm k.fiezz guna ni (.xyz) .. Nak domain lain pun boleh je.. Ramai yg guna (.com),mr hubby saja amik nama domain unik utk k.fiezz..sbb kita x reti part ni, ikut je la.. As long, K.fiezz boleh update entry..Hehe

Dan walaupun ramai lebih suka guna FB, IG @ Twitter utk sharing.. k.fiezz tetap pilih blog sebagai medium utk berkongsi maklumat dengan orang lain.. Bagi k.fiezz blog masih relevan sebab ramai je orang yg menggunakan Google bila nak cari apa2 maklumat. Buktinya mcm k.fiezz sendiri sbg seller, dpt byk whatsapp dari potential customer yg mencari brg k.fiezz jual melalui blog.. Camna k.fiezz tahu? K.fiezz tanya kat dorang. Kdg ada yg bgitau sendiri terjumpa blog k. Fiezz.. Dan ada jugak yg bertanya berkaitan entry k.fiezz mcm entry refund di shopee.. So terbukti blog masih relevan..


So happy blogversary, fiezasani.xyz..

Moga makin rajin update blog.. Bagi semangat kat diri sendiri.. Hehe.. 

You Might Also Like

8 Comment

  1. Happy anniversary blog kak fieza.teruskan menulis blog ya

    ReplyDelete
  2. hepi annebersary blog fieza..:)

    ReplyDelete
  3. Rabia dah buat GA sempena anniversary my blog . Tapi dah lepas dah.

    ReplyDelete
  4. happy anniversary untuk blog kak fiez ni..moga terus maju dalam dunia blog dan happy blogging ye

    ReplyDelete
  5. Chaiyok2 , semoga terus sukses.. Wah anniversary date blog kita tak jauh beza ...mrs pip punya 25/2 ..

    ReplyDelete
  6. Happy anniversary kak, saya xberapa nk ingat bila buat blog hehe. Yang pastinya akk senior. Sbb 2012 br kahwin, mmg xde blog personal. Ada blog cupcakes je dr 2008

    ReplyDelete