Total Pageviews

Beg Branded Murah kat SOGO

08:30

SOGO tu bila la tak ada sales..all da time, sales nya..kita je antara lalu ngan idak nak sopping..sopping tu anytime..ongkos tu yang lalu ke idak dikeluarkan..haha..

Semalam lps keja, k.fiezz singgah sogo nk cari purse mur mur, tgk sales still on.. Tue la k.fiezz ni alergik masuk SOGO..mesti ada yang sangkut..ntah amenda la k.fiezz beli..paling favourite,handbag la..harusss...

Minggu lepas time balik kerja, hari Jumaat mr hubby k.fiezz nak amik tapi lambat..so mr hubby suh tunggu kat SOGO..dia amik k.fiezz kat situ je..

eh dah kebetulan kat situ, masuk-masuk SOGO tengok kat ruang tengah level G tu, ada sales bag, seluar, baju..mur mur plak tu tengok kat signboard dia..kena singgah ni..dah singgah tu, takkan tengok je kan..mesti la ada yang tersangkut..

BEG SENTINI Untuk Mak K.Fiezz..

Terus teringat mak k.fiezz ada haritu minta salah satu beg-beg-beg k.fiezz yang melambak kat rumah ni..k.fiezz cakap nak buang kot..so mak cakap bagi la yang mana tak pakai tu..mak k.fiezz nak sling bag..amboi mak..kemain tau..tapi macam tak best plak bagi beg yang k.fiezz dah guna..macam 2ndhand item gitu..

dah kita ada kat SOGO..dan ada sales pulak..moh la kita cari kot ada yang kena dengan bajet k.fiezz ni..

Tadaaa..ada la uolls...beg sentini ni tengok simple je design dia..harga pun bawah RM50..cun la...kena dengan bajet k.fiezz yang tak baper nak ada ni..doa la moga k.fiezz murah rezeki..boleh beli beg branded & mahal sikit untuk mak lenkali...

sentini ni pun kategori branded gak la kan..hehe..kalau ada kat SOGO tu, kira branded la citer dia..


www.fiezasani.xyz

Okey la kan beg dia..ada tali panjang..boleh jadi sling bag macam yang k.fiezz nak..

www.fiezasani.xyz

pas tu mak nak yang jenis berzip..okey, lulus gak part ni...

www.fiezasani.xyz

bahagian dalam, okey..just nice size dia..selalu mak k.fiezz ni yang k.fiezz tahu jarang bawa banyak barang..so rasanya muat ni nak letak handphone, purse, minyak dan menda lain yang tak besar sangat..

So korang kalau nak beli beg ke, baju ke, seluar ke atau apa-apa la..cuba cari kat SOGO dulu..selalu SOGO tu memang sepanjang tahun sales..

You Might Also Like

5 Comment