Total Pageviews

Si Comel Mini Two Match Lip Colour

22:05

halah halah..somelnya MINI TWO MATCH dari Althea ni..tu yang k.fiezz tertarik nak beli sebab bentuk dia yang somel...kat muntot dia tu ada magnet plak..so kalau korang ada tempat letak magnetik, boleh la lekat lipstick Mini Two Match ni...jimat ruang simpanan..eh ada ke tempat letak magnetik?tak pasti la k.fiezz..kalau ada la...sebab lipstick ni ada kelebihan bermagnetik kat muntot dia tu..

Pilihan Warna MINI TWO MATCH LIP COLOUR

ada 4 variasi warna - 

BR404 Almond (Warm Tone- Autumn)
RD305 Dried Jujube (Warm Tone-Autumn)
BR406 Hey Hazelnut (Neutral tone)
BR402 FIG (Neutral Tone)

k.fiezz pilih Almond & Hazelnut...

www.fiezasani.xyz

Keistimewaan MINI TWO MATCH Lip Colour

Apa keistimewaan Minit Two Match Lip Colour ni...of course la saiz dia yang comel & senang nak bawa ke mana..touch up bila-bila masa & di mana-mana sahaja...hehe

Magnetik - macam k.fiezz beritau tadi, dia ada magnetik di bahagian bawah..jadi 2 lipstick ni boleh digabungkan untuk letak dalam beg..jimat ruang dalam beg...

WARNA PILIHAN K.FIezz?

Tadaaa...

Tantik tak?


www.fiezasani.xyz

Almond - warna dia tak terlalu terang..macam peach pun ada cuma lebih gelap sikit...

www.fiezasani.xyz

Hazelnut - tak tau nak describe warna dia macammana..macam yang korang tengok ni la..

pilihan warna k.fiezz bukan merah mak ngah..k.fiezz tak baper suka warna-warna terang macam merah tu..selalu pilihan k.fiezz jenis nude/warm/earth colour...yang jenis coklat atau warna gelap sikit..tak tau la sesuai ke idak dengan k.fiezz..k.fiezz guna je..yang penting i like colour cenggitu...

Best tak GUNA MINI Two MATCH Lip Colour

Setakat ni dah beberapa kali guna, memang best, puas hati..just apply macam biasa kat bibir...tak mengeringkan..warna dia tahan lama gak..cuma biasa la lepas makan, dia tertanggal sikit-sikit sebab kita termakan sikit masa makan..haha..so boleh touch up kalau bawa dalam beg...size dia yang somel tu boleh je nak selit dalam beg...overall puas hati dengan perfomance, haha..kemain perfomance..apapun good job Mini Two Match Lip Colour..i fall in love with you..

eh..lupa plak..nak bitau..harga Mini Two Match Lip Colour ni RM21 je..mur mur uolls...

You Might Also Like

7 Comment

  1. Murah jugak lipstick tue . Nampak kecik comel je

    ReplyDelete
  2. haritu order dah, pastu order lagi 😍 kecik senang nk letak dalam purse!!!

    ReplyDelete
  3. nice color..murah juga utk 2 harga tu

    ReplyDelete
  4. Alahai, dua dua kaler tu cantik .. Kita pun tak suka sgt pakai kaler merah2 mak ngah ni..

    ReplyDelete