Sling bag gentlewoman beli kat Tik Tok shop..Biasa lah kakak fiezz ni, ada je point nak tambah koleksi beg. Hat ni beli untuk letak kat pejabat pula sebab pejabat sis sekarang dekat dengan sogo, maju junction, Mara, pertama complex & lain-lain. Strategik sangat...haha..So senang bawa sling bag macam ni bila keluar time lunch terutama hari Jumaat.hehe...

SLING BAG GENTLEWOMAN

Lama berkenan sling bag gentlewoman ni. Jenama ni terkenal kat Thailand kalau tak silap. Hat k.fiezz beli ni yang bukan ori..Tak kisah lah kan. Janji nama sama..haha..

Sling bag gentlewoman ni ada beberapa saiz pilihan. Jenuh juga k.fiezz cari saiz yang kena dengan citarasa. Tak nak besor sangat, tak nak kecil sangat. Gitu lah konsepnya..Tapiiii..haha...

Order online ni kena try & error konsepnya..Mana nak tahu saiz dia macamana..Tengok gambar 'eh macam kecik..eh macam besor'..Bila barang sebenarnya sampai, 'laaaa kecik je atau besarnya'..haha...Susah sikit bila beli online ni...

Sama lah kes k.fiezz ni..Bila sling bag gentlewoman yang order kat Tik Tok ni sampai, 'laaaaa..comeynya'..haha..

sling bag gentlewoman

Memang ngam-ngam boleh letak purse panjang (purse k.fiezz kategori medium sikit panjangnya)..Muat lah masuk dalam sling bag gentlewoman yang baru beli ni...Lepas tu handphone..Udah..2 ni je muat..Hat lain, memang tak muat lah ceritanya...

sling bag gentlewoman

Tadaaa selfie sikit dalam bilik fitting room dengan sling bag gentlewoman yang baru beli ni..Memang ngam letak purse & handphone sajo...

Overall sling bag gentlewoman ni untuk k.fiezz memudahkan bila nak keluar time lunch kat pejabat. Buh purse, handphone lepas tu keluar..Saiz dia pula walaupun kecil tapi okey juga, bila nak keluar awal sikit orang tak berapa perasan sebab beg comey je..hehe..

Pssttt - Sejenis suka beg comey-comey tapi hat terbaru ni omey sangat..haha...


1 Comments

  1. Saya sesekali pun suka pakai bag mungil seperti ini 😄. Hanya cukup purse dan hp saja. Apalagi kalau bentuknya nice macam punya kakak itu.

    Tapi memang tak banyak koleksi tas saya yg kecil. Kebanyakan tetap lebih sering pakai Tote bag 😄

    ReplyDelete