Total Pageviews

ID.AZ Mask Face Fit Sleeping Mask Untuk Dapatkan Wajah V-Shape dan Anti Penuaan

15:25

Ni rahsia k.fiezz nak share ngan wanita-wanita luar sana yang nak nak bentuk muka slim..bentuk V shape gitchuuu..kulit lebih anjal pas tu anti-aging terutama yang dah meningkat usia cam k.fiezz ni..it's normal proses untuk peringkat usia yang dah masuk 3 series nak ke 4 series ni..hehe...korang jangan gelak..nanti korang dah masuk 3 series, tau la korang nak cari produk untuk tegangkan muka..kurangkan garis-garis halus yang dah mula nampak kat muka tu..hah, baru korang gelabah badak..eh..ada ke gelabah badak..tak kisah la..point yang k.fiezz nak cerita ni, masuk je 3 series, sure masalah kulit dah tak anjal, garis-garis kedutan dah memunculkan diri..sure korang cari jalan penyelesaian..so ni yang k.fiezz nak kongsi dengan korang...

ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask

Produk yang k.fiezz nak kongsi dengan korang ni adalah produk yang dikeluarkan oleh sebuah klinik dermatologi di KOREA yang bakal dikeluarkan pada Februari 2019..Krim ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask ni memberi perawatan profesional ke rumah.

Maksudnya disini sebelum ni, yang kita tahu wanita-wanita yang nak buat perawatan V-shape pada wajah, perlu ke mana-mana pusat rawatan kecantikan yang menawarkan perkhidmatan ni..tapi dengan ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask ni, tak perlu susah nak keluar..hanya sapu krim setiap malam sebelum tidur untuk mendapatkan hasil wajah yang tegang, garis wajah yang lebih licin dan lebih langsing..

Kandungan yang digunakan telah dikaji dengan teliti dan setaraf dengan rawatan yang kita dapatkan di pusat rawatan kecantikan untuk dapatkan bentuk muka yang slim..Cuma dengan ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask ni, kita hanya perlu rajin dan konsisten untuk gunakan setiap hari tanpa was-was..Baru la hasil dia pun tanpa was-was kita boleh nampak...

Fungsi ID.AZ Face Fit CU-V Tensioning Sleep Mask : 

1. Meningkatkan keanjalan kulit
2. Meningkatkan wajah yang kendur
3. Menegangkan
4. Sebagai Anti-penuaan

www.fiezasani.xyz

Bahan - bahan yang digunakan -

Water, Butylene Glycol, Squalene, Alcohol Denat., Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Niacinamide, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Argania Spinosa Kernel (Argan) Extract, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Prunella Vulgaris Flower/Leaf/Stem Extract, Tagetes Erecta (Marigold Flower) Flower Extract, Dioscorea Japonica (Yam) Root Extract, Morus Alba (White Mulberry) Root Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Pentylene Glycol, Synthetic Beeswax, Cyclohexasiloxane, PEG-100 Stearate Polyacrylate-13 Polyisobutene, Palmitic Acid, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Sodium Deoxycholate, Myristic Acid, Arachidic Acid, Lauric Acid, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Laurate, Oleic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Dipeptide-1, Cetyl Ester Alcohol, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance

www.fiezasani.xyz

Packaging dia sangat kelass untuk k.fiezz..dalam bekas warna putih jernih & ada warna silver di bahagian dalam..nampak mewah..


www.fiezasani.xyz

Tekstur dia likat, tak melekit..warna putih macam korang tengok kat gambar atas ni..bau dia tak menyengit hidung..

Cara Gunakan ID.AZ CU-V TENSION SLEEPING PACK

Cuci muka dahulu seperti biasa & sapukan serum, essence @ ampoules yang biasa kita guna sebelum tidur...ID.AZ CU-V Tension Sleeping Pack ni boleh dijadikan pelembap atau gantikan pelembap yang selalu kita gunakan. 

 

Sapukan dari dagu ke pipi untuk mendapatkan kesan menegang pada wajah..dah selesai, tepuk-tepuk pada seluruh wajah untuk mudah penyerapan krim di muka..

Selesai..

Boleh la tidur..esok pagi cuba rasa sendiri hasilnya..tapi of course kena konsisten yea sis-sis semua...

Nak kulit anjal, tegang, tak ada kedutan..sila rajinkan diri untuk sapu sleeping mask ni sebelum tidur setiap malam...ooo yea, krim ni boleh digunakan setiap malam..hehe..kalau nak jimat, boleh la gunakan selang-selang supaya tak cepat abis..hehe..

Untuk dapatkan ID.AZ CU-V Tension Sleeping Mask ni, boleh terjah mana-mana Watson atau boleh juga beli secara online di Watson. 

Harga - RM199.00 / satu unit..Sekarang ada promosi sempena Tahun Baru Cina..Pi terjah Watson..



You Might Also Like

6 Comment

  1. tengok harga mcm tu, dah tahu dah..produk ni bagus ni hehe

    ReplyDelete
  2. wow you will look beautiful later!
    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

    http://www.okcheori.com

    ReplyDelete
  3. best ni, serius kedut2 di dahi mrs pip dah berkurangan guna krim ni...
    i like!

    ReplyDelete
  4. Nak try laaa . Biasa la umur kian bertambah ..

    ReplyDelete
  5. Wahhh makin santiklah akak..tapi ramai ek yang review produk ni. Packaging dia pun lawa

    ReplyDelete