Total Pageviews

Mencari Clear Folder Murah & Business Card Holder Di Mr DIY

12:37

Tugas sampingan seorang P.A..bos minta belikan folder macam kat bawah ni, gigih la pi ke Mr DIY hari cuti 2 minggu lepas...Kat pejabat k.fiezz, folder ni tiap kali tanya tak ada stok...Bos pulak mintak folder ni untuk asingkan surat-surat yang masuk kat dia mengikut keutamaan..Jadi dia suh buat folder warna-warna cam ni supaya dia alert & tak tertinggal surat-surat yang perlu tindakan..

Memudahkan k.fiezz juga..K.fiezz alert dengan surat-surat masuk kat dia yang mana penting, kurang penting & makluman je...

Jadi moh la ke Mr DIY kat area rumah k.fiezz..Nasib baik la cawangan Mr DIY ni merata..

Mr DIY Giant Kinrara


www.fiezasani.xyz

Pilihan rakyat Malaysia.Kalau masuk sini, confirm menda yang tak nak beli pun jadi terbeli...Nasib baik masa k.fiezz ke sini haritu, fulus dalam purse kurang memberangsangkan..Jadi kita beli je la yang bos minta ni,hah...


www.fiezasani.xyz

10 folder berwarna, setiap satu RM1.70 & Business Card Holder ni, RM2.17 satu..Yang Business Card Holder ni k.fiezz teringat nak beli sebab bos ada bagi melambak kad-kad nama yang dia dapat hasil dari pi meeting, lawatan & dari mana ntah dia dapat kad-kad tu...haha..dia suh letak dalam card holder macam ni..tapi mintak kat stor pejabat k.fiezz, memang tak ada la citer dia..huhu..Jadi mencari la kat Mr DIY ni kot ada..Nasib baik ada...mur mur pun..kira okey la..terus amik 2...Kebetulan pun, dia bagi duit lebih..Tu yang k.fiezz boleh beli ni..dan nasib baik dia tak marah..k.fiezz main beli je ni..hehe...

You Might Also Like

8 Comment

  1. sha masuk diy takmo beli apa, keluar seplastik hahaha kwn laki sha masuk keluar tgn kosong cakap takdak benda nak beli hahahah buta hapeeeee kemain banyak benda murah dalam tu hahaha emo jap

    ReplyDelete
  2. oklah kalau dia bagi duit..hahaha..masuk diy ni berhantu..lain yang nak dibeli, bertambah pulak yang di bawa balik..

    ReplyDelete
  3. dekat mr diy memang murah barang-barang dia..dekat kuantan nie pun banyak cawangan mr diy , tapi pernah pergi mr diy dekat bandar dekat dengan mydin..macam tak sama je dengan mr diy selalu pergi tu sebab barang dekat tu banyak yang tak ada

    ReplyDelete
  4. Tempat ni berhantu..ramai tersampuk..beli satu jadi 10 barang...bahaya...

    ReplyDelete
  5. masuk diy ni mesti tersasar itu ini. Nasib bos akak tak marah :P

    ReplyDelete
  6. Rabia first time pergi mr diy kat kota bharu. Rabia beli buku diary dan frame gambar

    ReplyDelete
  7. DIY pun kalau masuk je mesti akan membeli. adehhh. barang dia boleh tahan jugak kan :D

    ReplyDelete
  8. Salah satu kedai saka jugak nih ,paling lama dalam ni1jam ha..tengok barang2

    ReplyDelete