Total Pageviews

Happy Birthday Girl

22:06

Sweet 24th katanya... Happy birthday to my SIL.. Moga suksess dalam bidang yg diceburi & berjaya mengenggam master lagi 2 tahun..

Bersempena dengan birthday SIL k.fiezz ni, mr hubby sponsor kek hari lahir dari Secret Recipe.. Flavour pilihan, dipilih oleh si birthday girl la.. Kalau suh k.fiezz yang pilih, harus la my all time favourite - chocolate..

Sebab birthday orang, kita bagi la dia yang pilih..dan pilihan SIL k.fiezz, Salted Caramel.... (tak ingat nama penuh dia.. Panjang).. Kita amik hat senang nak ingat la..

www.fiezasani.xyz
Happy Birthday to you... Happy Birthday to you.. Happy Birthday to u...
www.fiezasani.xyz
Zoom sikit dari jarak dekat kek
www.fiezasani.xyz
Zoom belah dalam pulak..

Sedap tak kek perasa Salted Caramel ni.. Not k.fiezz punya favourite la... Sapa suka cheese, okey kot.. K.fiezz suka gak cheese tapi kalau banyak sangat, jadi muakk.. So tak berapa sangat la kalau tanya k.fiezz kek perasa ni... Sebab kek ni ada cheese & belah bawah tu ada biskut ke apa ntah.. Sedap tu subjektif, tengok la pada citarasa masing-masing.. Ada yang suka.. Macam SIL k.fiezz ni.. K.fiezz kureng sikit la flavour ni...

Kek ni kalau nak cuba, boleh la ke Secret Recipe.. Harga sepotong, tak pasti berapa.. Tapi kalau sebiji ni RM130.00...

You Might Also Like

6 Comment

  1. happy birthday to FS' SIL, semoga sukses ...

    ReplyDelete
  2. happy birthdaY ,
    nampak terliur tengok kek tu

    ReplyDelete
  3. hepi bestday...sdapnya kek tu..:)

    ReplyDelete
  4. Happy birthday semoga berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  5. Allah, sedapnya nengok... sah habis kalau dapat kat sha hahaha, btw happy belated birthday sil kak fiez

    ReplyDelete