Total Pageviews

I Hate You But I Love You, Mr DIY

23:04

I love you but i hate you..acane tu..Ni pengaruh Mr DIY la ni, tau...K.fiezz ni alergik kalau nampak Mr DIY, DAISO, KAISON..haih, rasa macam magnet kena tarik masuk kat situ..Jumaat lepas, keluar lunch dengan member2 pejabat pi Sunway Putra Mall depan PWTC..dekat je dengan pejabat k.fiezz..Hari Jumaat kan lunch lama sikit..Boring makan menu kat cafe pejabat tu....Jadi kita keluar la..K.fiezz bukan la wajib keluar kalau time lunch hari Jumaat..Member ajak keluar, k.fiezz joint..Kalau tak ada yang ajak..Duk la sesenyap kat pejabat tu..

Ni cerita dia member ajak le ni..Lepas makan, kitaorang round kat dalam Sunway Putra tu.....dan terlalu depan Mr DIY ni..Dah member-member masuk..takkan kita nak tunggu kat luar yea tak?masuk la cuci mata..konon..cuci mata..

Duk tengok barang-barang kat situ, terus teringat..'ooo..kat office, gam dah abis..duk mintak dengan member yang jaga stationery ni, dah habis kata dia'...Jadi beli la gam...

Guna ke gam kat pejabat tu?eh..ingat budak2 je guna gam..kat pejabat pun guna tau..macam k.fiezz ni kadang nak gam sampul surat la sebab nak hantar surat keluar..nak buat sticker tajuk mesyuarat untuk bos..Kena lekat la guna gam..tu yang k.fiezz memang guna la gam ni kat pejabat....

www.fiezasani.xyz

Duk lalu kat bahagian ladies sock, eh..stoking yang ada sekarang ni, jenis separuh..selalu kalau time berjalan..dia bersimpul sendiri dalam kasut..dia macam terkeluar dari tapak kaki & masuk dalam kasut..mencik tau..satu keja, tiap kali kena betulkan stoking..Haritu ada ternmpk kat KWC stoking jenis ni..tapi biasalah..tak nak beli...nanti2 la beli..Ingat mr hubby jenis rajin nak ulang ke situ selalu..haha..

Dah nampak ni, terus laju la beli..
www.fiezasani.xyz

Dah 2 barang beli kat Mr DIY..dalam tak nak tak nak tu..cuci mata kononnya..cuci mata sangat k.fiezz oooi...haha...

Acane la tak 'I Hate You But I Love You'..hehe..marah-marah sayang gitu...

You Might Also Like

7 Comment

  1. barang barang dalam kedai tu semua comel comel, saya pun geram

    ReplyDelete
  2. haha kita geng kalau dah masuk situ rugi kalau tak beli pape. haahha

    ReplyDelete
  3. sha kalau niat masuk taknak beli apa pun kan, kluar plastik besar ha ha ha ha ha

    ReplyDelete
  4. haha..menggoda btl mr. diy..:)

    ReplyDelete
  5. Masuk DIY nak beli 1 barang jadi 10 barang kan...semua menarik

    ReplyDelete
  6. Tak suka pergi DIY. Sebab menghabiskan duit jer kalau masuk ☺

    ReplyDelete
  7. Rabia first time pergi kedai MR DIY ni..Terus beli frame dan buku nota comel tu.hahaha..berhantu sungguh kedai ni.rasa cam nak pergi lagi lah

    ReplyDelete