Total Pageviews

Diskaun Sehingga 90% di Fashion Valet

10:58

Kak fiezz nak hasut korang ni..hehe..kan dah gaji kan..orang government lagi awal dah gaji..minggu lepas lagi..ada lagi tak balance dalam akaun tu..k.fiezz..udah..jangan ditanya..haha

Yang mana ada balance tu, tak tau nak buat apa..Meh cuci mata kat Fashion Valet ni..ala,  Fashion Valet yang Vivy Yusof founder nya..Saja nak share dengan korang sebab ada nampak iklan dia kat blog kak fiezz ni, hah..ala tepi sidebar ni hah..Tahu la fashion Valet ni tapi tak pernah shopping..Mahai ke idak rega kat Fashion Valet ni?

Jom skodeng...

ke website Fashion Valet...

Lagi menarik masa skodeng ni, Fashion Valet ada buat jualan pertengahan tahun sehingga 90% untuk selected brands sekarang (23 - 29 Julai 2018)..

Wahhh..menarik ni..potongan hingga 90%..moh kita cuci mata..


www.fiezasani.xyz
klik banner 


www.fiezasani.xyz
Ada barang lelaki macam sling bag, wallet...byk lagi kat sini..yg ni k.fiezz ambil antara barang lelaki yang masuk dalam diskaun sehingga 90%

www.fiezasani.xyz
Untuk rambut pun ada...


www.fiezasani.xyz
Tudung brand duck
www.fiezasani.xyz
pakaian wanita..

www.fiezasani.xyz
pakaian wanita 

www.fiezasani.xyz
tudung & make up item

www.fiezasani.xyz
Ceromin mata pun ada..

Banyak lagi..ni antara yang kak fiezz pilih secara random je...

Kalau nak tengok hat lain, pi terjah FASHION VALET..

You Might Also Like

5 Comment

  1. Tak pernah shopping dekat fashion valet.

    ReplyDelete
  2. dah sales pun rasa takmampu lg hahaha

    ReplyDelete
  3. tak pernah shopping dgn fashion valet ni.tapi rabia selalu jugak bukak website fashion valet ni..rasa mcm nak beli semuanya .hehhe..suka handbag vivy tu.

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi shopping kat web ni.,will try..murah2 ya.

    ReplyDelete
  5. dUck yang sale semua takbest hahaha.. yang best harga normal. btw product Good Virtues best sangat dekat 2 tahun da pakai x tukar. yakin nak guna sebab ade logo halal..

    ReplyDelete