Total Pageviews

Boleh Ke Cucuk Perancang dan Amalkan Nenas Batu Serentak

16:11

Asyik up pasal review je k.fiezz ni,kan..boringg pulak asyik cerita pasal review produk la, servis la..meh nak kongsi pasal side business k.fiezz ni..Kalau korang pengikut blog k.fiezz & selalu terjah kat sini, tahu la k.fiezz ni penjual jamu..k.fiezz buat kecik-kecik je..sampingan gitu..free tak ada aktiviti nak buat, k.fiezz jual jamu la..dapat gak duit kan..eh!tamak k.fiezz ni kan..dah keja fulltime, buat side income dengan blog lagi..meniaga lagi..haha..tak pe tamak pun untuk diri sendiri, suami & family..

K.fiezz jual apa?hah, ni yang tak tahu atau pertama kali jejak sini...Boleh baca kat link bawah ni~

Nenas Batu : Petua Jarakkan Anak Dengan Nenas Batu

Alhamdulillah, walaupun k.fiezz ni jarang-jarang update kat blog pasal jamu nenas batu k.fiezz ni tapi ada je yang direct message kat IG, private message kat FB dan Whatsapp tanya pasal jamu ni..tak kisah la yang dah dikapsulkan (macam dalam gambar ni) atau yang original seketul..

Terima kasih sebab mempercayai jamu turun temurun kita...

JAMU NENAS BATU @ KAPSUL NENAS BATU ni Untuk Apa?

Jujurnya ramai pelanggan k.fiezz beli nenas batu ni untuk jarakkan anak..Kita ada sebab kenapa kena jarakkan anak..Bukan suka-suka..Untuk bagi rahim elok balik..sihat..selain tu dalaman pun sihat..Nenas batu ni banyak fungsi dia..khasiat dia.Boleh baca kat >> KHASIAT NENAS BATU SELAIN UNTUK MERANCANG..cuma ramai pelanggan k.fiezz cari untuk merancang..

Bila ramai yang cari untuk merancang?Selalu dapat pertanyaan?

SAYA AMBIL CUCUK PERANCANG..MAKAN PIL PERANCANG..Boleh tak ambil jamu nenas batu atau kapsul nenas batu ni?

Contohnya macam pelanggan terbaru k.fiezz di bawah ni...

www.fiezasani.xyz

Ambil cucuk perancang. Nanti k.fiezz cuba follow up hasil dia..Sebab yang ni baru je beli kapsul n.batu dengan k.fiezz...

www.fiezasani.xyz

Ni testimoni pelanggan lain yang ambil cucuk perancang & dah berhenti cucuk tu sebab berpuashati dengan pengambilan secara konsisten jamu nenas batu ni...

Jadi pada yang selalu tanya soalan tu?atas ni jawapan dia...

So tak yah takut-takut kalau nak mencuba jamu ni..jamu ni dari sumber alam..tak ada campuran apa pun..kalau yang dah dikapsul tu, dalam dia 100% dari nenas batu...tak ada la buh menda lain pulak..Sebab buat dalam kapsul, memudahkan untuk korang yang malas nak rendam-rendam bagai kalau beli hat seketul original tu...

Dalam kapsul, ngap gitu je..

Cara makan, ada la cara dia..Nanti k.fiezz akan guide. No worry...

dan pada yang selalu tanya, berkesan ke jamu ni..

Terpulang pada konsisten korang amalkan nenas batu ni..tak berani k.fiezz nak cakap sebab ada orang expectation dia makan harini, esok dah elok..adeh..penyakit yang korang nak rawat tu dah bertahun, jadi bagi la masa jamu ni untuk bertindak. Ni untuk yang nak merawat sakit (rujuk pada link atas)..Kalau yang merancang, ada cara pengambilan dia..Sila ikut arahan yang dah diberikan tu..

Nak order >> Nenas Batu / Manjakani

You Might Also Like

7 Comment

  1. Rajin kak fieza bizi banyak benda buat bukan sekadar kerja hakiki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Sesambil miza.. X de sibuk sgt pun..

      Delete
  2. Berniaga sambil membantu juga ni kan kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah PC..sambil membantu ibu2 yg nak cari solution semulajadi untuk merancang selain dari rawatan moden..

      Delete
  3. mak jamu ni..nasib i blm kawen lagi..klu tak mmg cr fieza la..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnti dh kawen, nk jamu. Cri iolls tau cik Nor..

      Delete
  4. masa pegi Langkawi ade penah nampak buah ni.. tak tahu function dia apa.. tp elokla jarak2 sket hihi xmo komen lebih kawen pun dok gi =P

    ReplyDelete